Mondo er ledende leverandør av gulv og gulvmoduler til treningsanlegg og idrettsareaner både utendørs og innendørs.

Mondo er OL-leverandør av gulv
Historie

OL-kvalitet

Selskapet ble etablert i 1948 og leverer gulv av høy kvalitet. Et bevis på den høye kvaliteten er at Mondo har levert gulv til Olympiske leker – i mer enn ti år.

Mondo har gulv for ulike typer av bruksområder
Milø og sikkerhet

Hva skal man tenke på ved valg av gulv?

Hvilket gulv du skal velge avhenger av hvilket treningsområde det gjelder. Er det sone for funksjonell trening, styrketrening, gruppetrening eller yoga? Ulike aktiviteter krever gulv med ulik stabilitet og feste. Riktig gulv er også skadeforebyggende da det blir sikker trening. Vi hjelper deg i valg av gulv.

Mondo Flooring oppfyller krav til miljø og brannsikkerhet
Miljø og sikkerhet

Oppfyller krav til miljø og brannsikkerhet

Mattene fra Mondo oppfyller strenge krav takket være kontroll av råmaterialer hele veien til produksjon. Alt fra produksjon, montering og avfallshåndtering er sertifisert og miljøvennlig. Mattene er luktefrie, noe som gir en hyggelig, sunt og godt treningsmiljø.

Mondo er det foretrukne valget for idrett- og gymnastikkgulv, olympiske gulv og kunstgress som hjelper idrettsheltene å sette nye verdensrekorder.

Mondo Flooring og Zone It - magiske matter for variert og rolig trening
Mangesidig løsning

Zone-It, magnetiske gulv og veggløsninger

Mondo Flooring jobber fortsatt med å utviklet sitt produktsortiment. Zone-It, er magnetiske flater som kan plasseres på vegg eller gulv.

Mondos Zone-It magneter forandrer treningsområder raskt, perfekt for funksjonell trening. Med hjelp av magnetmerkene kan treningssonen forandres gjennom dagen for ulike timer og behov. Morsomt for pt-trening, small group training og individuell trening.

En enkel måte å skape energi og inspirasjon til treningssenteret.

PLAY ON IT – CHANGE IT

Mondo har golv for ulike typer bruksområder. F.eks turf.
Material

Training Turf

Gjør den funksjonelle treningssonen mer inspirerende! Lag en solid og fin løpebane der medlemmene kan trene funksjonelt og sportsspesifikt.

Kjøp Mondo produkter hos oss

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.