HJEMMETRENING

TRIMROM TIL HJEMMET

Tren hjemme når det passer deg med utstyr fra Life Fitness, The worlds most trusted brand. Life Fitness kondisjonsutstyr og treningsapparater gir deg samme kvalitet som du er vant til som på treningssenteret. Velger du toppmodellen på konsoll får du underholdning og treningsopplevelser på skjerm som frister alle familiemedlemmer til aktivitet og hjemmetrening.

Teknologi på skjerm på cardioutstyret fra Life Fitness gir deg blant annet On Demand (digital coaching) og strømmetjenester (NetFlix) som gir inspirerende og motiverende hjemmetreningsøkter. Fargevalg på treningsutstyr for unik design og skreddersøm som tilpasses ønsker og behov.

Life Fitness er verdens største produsent av treningsutstyr med pålitelig og anerkjent kvalitet. 40 års historie med innovasjon og utvikling av kondisjonsutstyr og styrketreningsapparater gir deg tilgang på the worlds most trusted brand som gir det bredeste produktsortimentet for alle treningsnivåer. 40 år med utvikling og forskning på naturlige bevegelsesbaner gir Life Fitness en uslåelig biomekanikk gir trygg trening, samt minimerer risiko for treningsskader.

Fitness Brands har vært leverandør av treningsutstyr i Norge i mer enn 30 år. Vi har landets største team av sertifiserte serviceteknikere. Fitness Brands har med de anerkjente world brands Life Fitness, Hammer Strength, ICG/Indoor Cycling Group, Escape Fitness og TRX det bredeste produktsortimentet av high-end treningsutstyr. Vi skreddersyr treningsrom etter kundens ønske. Velg blant markedets bredeste utvalg av farger. Ønsker du eksklusivt design, vi skreddersyr. Gjennom verdensledende merkevarer guider vi trygt igjennom fra ide til virkelighet med premium treningsutstyr til privatpersoner og hjemmetrening.

Slik bygger du ditt optimale hjemmetreningsrom

KONTAKT OSS FOR TILBUD

Vi har lang erfaring og kompetanse på treningsutstyr, service, faglige råd og veiledning, kontakt oss i dag.