HOTEL & SPA

TRENINGSROM FOR HOTELL & SPA

Life Fitness er verdensledende produsent av treningsutstyr som reisende over hele verden gjenkjenner og foretrekker. 40 år med innovasjon og utvikling av premium treningsutstyr med teknologi som gir hotellgjesten unike treningsopplevelser.

Fitness Brands har med de anerkjente world brands Life Fitness, Hammer Strength, ICG, Escape Fitness og TRX det bredeste produktsortimentet av high-end treningsutstyr. Vi skreddersyr treningsfasiliteter etter kundens ønske med unikt design. Hos oss velger du blant markedets bredeste utvalg av farger. Ønsker du eksklusiv look & feel på puter på treningsapparatene, velg dobbeltsøm, vi skreddersyr! Gjennom verdensledende merkevarer guider vi trygt igjennom fra ide til virkelighet med levering av premium treningsutstyr til treningsrom til hotell og spa. Vi lager treningsopplevelser som møter gjester’s forventninger om hotell som egen reisedestinasjon. Visste du at 53% av alle hotellgjester ønsker muligheten til å trene på hotell. (kilde: Tripadvisor survey)

Interiør
Fitness Brands hjelper deg med unike interiørløsninger i samarbeid med Fit Interior’s egen italienske designavdeling. Fit Interiors har 40 års erfaring i design og layout av garderobe- og resepsjonsløsninger til private og offentlige prosjekter. Vi guider deg gjennom prosessen.

Her er 6 tips du bør tenke igjennom før du skal pusse opp eller lage ny garderobe til private og offentlige treningsfasiliteter, hotell og spa.

KONTAKT OSS FOR TILBUD

Vi har lang erfaring og kompetanse på treningsutstyr, service, faglige råd og veiledning, kontakt oss i dag.