TRX-kurs og PT-utdanning
Kurs og utdanning

KURS OG UTDANNING TIL TRENINGSBRANSJEN

Fitness Brands arrangerer kurs for opplæring i bruk av treningsutstyr. Vi har dyktige og inspirerende Master Trainers som setter instruktører og personlige trenere i stand til å ha maksimalt utbytte og kunnskap om treningsutstyret som er investert i. Vi holder også kundetilpassede og on-site kurs på ditt treningssenter.

Christina Støle Therkildsen

Christina er vår kursinstruktør på TRX gruppetrening. Hun har snart 30 års erfaring fra treningsbransjen og treningsekspert i Shape-up. Christina Therkildsen er Catslide og Krønsj gründer.

Alexander Aalerud

Alexander Aalerud er vår kursinstruktør på TRX for PT. Etter over 10 år som personlig trener og med erfaring som fysisk trener for flere toppidrettsutøvere, vet Alexander hva som skal til for å motivere, endre og tilrettelegge trening til deg og dine PT-kunder.

Life Fitness Academy

Fitness Brands arrangerer Life Fitness Academy kurs på forespørsel fra både treningssenter og enkeltpersoner. Ta kontakt så setter vi opp det kurset som passer deres behov.

SERTIFISERING


Ønsker du å bli sertifisert? Fitness Brands arrangerer sertifiseringskurs for TRX, Life Fitness Academy og Indoor Cycling Group (ICG). Ta kontakt og meld deg på slik at du også blir sertifisert.

BETALING AV KURS OG UTDANNING

Hvordan ønsker du å betale? Vil du ha tilsendt faktura? Har du spørsmål og ønsker så ta kontakt med Ida Perez på tlf. 976 69 838 eller på e-post ida@fitnessbrands.no