Nyheter

Få et innblikk i hva vi jobber med og hold deg oppdatert med det nyeste nye!

<Tilbake til nyheter

Hotellbransjen satser på trening

Nye treningstrender tilbys på hotellene og helt inn på rommet. Hilton Hotels tilbyr Five Feet to Fitness™ til sine aktive hotellgjester. Et hotellrom som er en drøm for alle treningsentusiaster som vil ha muligheten til  å trene på eget rom...

Nye treningstrender tilbys på hotellene og helt inn på rommet. Hilton Hotels tilbyr Five Feet to Fitness™ til sine aktive hotellgjester. Et hotellrom som er en drøm for alle treningsentusiaster som vil ha muligheten til  å trene på eget rom når man er på reise. Hvorfor investerer Hilton i dette?

Idag er tilgang til trening en nøkkelfaktor for mange når de velger hotell og skal booke rom. Trening er en naturlig del av hverdagen og ikke noe man ønsker å gi avkall på. Gjestene ønsker å trene på samme kvalitetsutstyr som de er vant til å bruke på treningssenteret.

Nå har også hotellbransjen våknet og fått øynene opp for nye smarte treningskonsept. Treningsentusiaster på reise i USA kan velge å bo i et fullt utstyrt rom tilrettelagt for trening – en drøm for de som prioriterer trening. Hva med eget rom med tilgang til styrketrening, HIT-treningsutstyr, funksjonelt utstyr, TRX slyngetrening, coretrening, yoga og meditasjon. Hilton har valgt ICG sykler fra Life Fitness.

I Norden investerer Scandic kjeden i sine treningsrom. Treningsfasilitetene løftes opp og frem og får større plass, kjeden er opptatt av å gi sine hotellgjester en god kundeopplevelse.

  • Hotel Norge by Scandic i Bergen
  • Scandic hotell – Scandic Downtown Camper,  Stockholm
Hotel Norge by Scandic, Bergen
Scandic Downtown Camper, Stockholm