Nyheter

Få et innblikk i hva vi jobber med og hold deg oppdatert med det nyeste nye!

<Tilbake til nyheter

Britannia Fitness på Britannia Hotel

Treningsrom på Britannia Fitness på ærverdige Britannia Hotel i Trondheim. Treningsutstyr i verdensklasse til hotellgjester og medlemmer av Members Club Treningsopplevelser på Life Fitness (Discover) tredemøller, farge: Onyx Black.  SE3HD konsoll med underholdning og treningsopplevelser. Egen sykkelsone med ICG spinningsykler,...
Treningsrom på Britannia Fitness på ærverdige Britannia Hotel i Trondheim.
Treningsutstyr i verdensklasse til hotellgjester og medlemmer av Members Club💪😍
Treningsopplevelser på Life Fitness (Discover) tredemøller, farge: Onyx Black.  SE3HD konsoll med underholdning og treningsopplevelser. Egen sykkelsone med ICG spinningsykler, med Coach by Color som viser intensitet med fargesoner🚴‍♀️ Styrketrening på Life Fitness Insignia magasinapparater, fargevalg Charcoal og Wheat, double stitch på puter for ekslusiv look & feel 🏋️‍♀️
Hammer Strength HD Athletic Perimeter med fargevalg Charcoal.

Med historie tilbake til 1870 var designfasen og valg av farger, materialer i fokus. Hotellopphold er idag en total opplevelse og treningsrommet på hotellet gir treningsopplevelser til kravstore gjester fra inn- og utland som ønsker å trene under sitt hotellopphold.

Hotellet er et reisemål og egen destinasjon

Om turen går til Trondheim for romantikkens del, for de kulinariske opplevelsene, for kulturen eller rett og slett for jobbens skyld. Hotellrom, restauranter, barer, spa- og fitnessavdeling og kultur-arrangementer gir deg den eksklusive komforten du forventer av et internasjonalt hotell.

Britannia Hotel er medlem i «The Leading Hotels of the World», som er en eksklusiv medlemsklubb bestående av noen av verdens flotteste hoteller. 

VIDEO fra Britannia Fitness – link

 

Life Fitness tredemøller