Nyheter

Få et innblikk i hva vi jobber med og hold deg oppdatert med det nyeste nye!

<Tilbake til nyheter

Trene Sammen Bergen, Fantoft

Studentene i Bergen på Fantoft har et unikt og allsidig treningsanlegg med solid kvalitet treningsutstyr fra Life Fitness, Hammer Strength og ICG spinningsykler. Europas største Hammer Strength rigg er satt sammen til dobbelt bridge! Her kan aktive studenter boltre seg...

Studentene i Bergen på Fantoft har et unikt og allsidig treningsanlegg med solid kvalitet treningsutstyr fra Life Fitness, Hammer Strength og ICG spinningsykler.

Europas største Hammer Strength rigg er satt sammen til dobbelt bridge! Her kan aktive studenter boltre seg på 120 kvadratmeter med 8 Hammer Strength løftestasjoner, olympiske løft, styrketrening og funksjonell trening. De kan også glede seg over en splitter ny sykkelsal med ICG (Indoor Cycling Group) med ICG Connect og Coach By Color som viser intensitet i treningsøkta med fargesoner.

Pålitelige tredemøller fra Life Fitness med det unike FlexDeck som gir 30% mindre belastning sammenlignet med å løpe på asfalt. Det siste i teknologi i konsollet/skjermen gjør at du kan velge underholdning som NetFlix, virtuelle løyper og eget Performance Run program andre forhåndsprogrammerte som gir variasjon, inspirasjon og for noen litt etterlengtet distraksjon:-)  Trening på tredemølle er alltid populært!

I resepsjonen blir du møtt i ett fantastisk resepsjonsområde med cafe og lounge område, samt ekspress garderobeskap. Alt er skreddersydd etter kundens ønske, fra italienske Fit Interiors.

Trening er viktig for fysisk og mental helse. Sammen Trening har syv treningssentre i Bergen, alle med stor variasjon i treningstilbudet.

Fitness Brands takker studentsamskipnaden Vestland for tilliten og ønsker studenter en aktiv studietid.

Student i Bergen? Her kan du trene: https://www.sammen.no/no/bergen/trening/fantofthallen-1

CTA: Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg med å lage små og store treningssoner enten det er på treningsrom på bedrift eller du skal starte treningssenter. Kontakt oss…..xxxx

Hammer Strength treningsrack

 

Ekspresskap, modell Factory by Fit Interiors

Resepsjon / Cafe-området, modell Nordic by Fit Interiors