Nyheter

Få et innblikk i hva vi jobber med og hold deg oppdatert med det nyeste nye!

<Tilbake til nyheter

Spenst Larvik – ICG spinningsykkel gir nye sykkeltimer på timeplanen

Spenst Larvik - NYE TRENINGSOPPLEVELSER i sykkelsalen med ICG sykler fra Life Fitness🚴‍♀️💪🏽🚴🏿‍♂️ Coach By Color gir sykkelinstruktørene og medlemmene et intuitivt, enkelt og smart system. Nye sykkeltimer på timeplanen som passer for alle målgrupper🙏🤩 Sykkelinstruktørene har vært på workshop...

Spenst Larvik – NYE TRENINGSOPPLEVELSER i sykkelsalen med ICG sykler fra Life Fitness🚴‍♀️💪🏽🚴🏿‍♂️ Coach By Color gir sykkelinstruktørene og medlemmene et intuitivt, enkelt og smart system. Nye sykkeltimer på timeplanen som passer for alle målgrupper🙏🤩 Sykkelinstruktørene har vært på workshop med ICG Master Trainer.

Coach By Color® er intuitiv, inkluderende og engasjerende. Instruktøren trenger ikke gå inn i kompliserte tekniske detaljer. De kan fokusere på å trene kunden på ulike intensitetsnivåer med henvisning til de fem ulike fargetreningssonene med Coach By Color®.

Nye sykkeltimer på timeplanen

Sykkeltimer: noen liker å prestere og oppnå progresjon, mens andre bare ønsker seg en treningsøkt for å få svettet ut. Noen liker individuelle mål, mens andre liker gruppedynamikk. ICG Connect gir treningssenteret muligheter til å kjøre ulike sykkeltimer for alle målgrupper.  Tradisjonelle sykkeltimer, fargespesifikke timer, hva med «Hulken» (grønn) eller Braveheart (blå ). Egne «challenge timer», eller timer hvor alle jobber mot et felles mål. Sykkeltimeplan for senteret med alt fra wattbasert trening til virtuell trening.

ICG  med innebygd FTP /terskelwatt test 🚴🏻‍♂️
Testen gir en klar tilbakemelding på hva som blir prestert med hensyn til intensitet, varighet og samlet arbeidsmengde.
Watt gir en objektiv måling av fremgang og progresjon.

Digitalisering gir muligheter

Innendørssykling har alltid vært en populær treningsform og den nye digitaliseringen gir økt interesse både til eksisterende og nye medlemmer. Digitaliseringen gir instruktøren mulighet for å trene medlemmer på en mer individuell måte. Medlemmene har oversikt over egen utvikling og progresjon. Digitalisering bidrar nye brukeropplevelser i timene og gir tilhørighet til senteret.

ICG APP

Last ned: Free workouts, keep track and share, #create yourself #challenge yourself🚴‍♀️💪🏽🚴🏿‍♂️

Lurer du på hvordan du kan gi medlemmene dine inspirerende og engasjerende sykkeltimer i sykkelsalen – kontakt oss.

post.no@fitnessbrands.no

Telefon: 69 34 36 20