Om Fitness Brands

Fitness Brands Norway AS er et datterselskap av Nordic Sportsmaster AS. Selskapene har en samlet omsetning på 170 MNOK med 33 ansatte.
Fitness Brands Norway AS er en del av Fitness Brands group. Dette er et nordisk samarbeide om innkjøp og salg av bl.a. Life Fitness, Hammer Strength og ICG sykler.
De norske selskapene har det største og mest utbredte produkt – og servicetilbudet på treningsutstyr i Norge, med fokus på egne kompetente og sertifiserte serviceteknikere.
Selskapet tilbyr også rådgivning innenfor innredning- og arealplanlegging, samt kurs og utdanning. Selskapet har kontor i Asker og Grålum/Sarpsborg.

Fitness Brands Norway er eksklusiv distributør av Life Fitness, Hammer Strength, Indoor Cycling Group/ICG, Escape Fitness, Fit Interiors og TRX slynger – med world wide kvalitetsbrand dekker vi alle behov som et treningssenter har behov for. Treningsgulv, resepsjon, garderobeskap og selvsagt treningsutstyr som cardio- og styrketreningsapparater til treningssenter, bedrifter som investerer i  treningsrom for sine ansatte, trimrom på hotell og spa, samt til kvalitetsbevisste privatpersoner.

Fitness Brands tilbyr kundene unike konsept og helhetsløsninger, med fokus på verdensledende merkevarer som bringer nytenking og innovasjon til treningsbransjen.

Life Fitness & Hammer Strength er verdens største produsent av treningsutstyr og har vært ledende utstyrsprodusent av premium treningsutstyr i 50 år.

Fitness Brands har vært leverandør til treningssenter bransjen siden det første treningssenteret ble etablert i Norge for snart 30 år siden. Med anerkjente og innovative verdensbrand er selskapet en aktør med innovasjon og utvikling av nye treningsopplevelser. Fitness Brands har bidratt med helhetsløsninger og leveranser av treningsutstyr til mer enn 1000 treningssenter siden oppstart av treningsbransjen.

Fitness Brands, den første leverandøren til treningssenterbransjen som ble Miljøfyrtårn sertifisert i 2016

Det blir stadig mer viktig å ta bærekraftig, bevisste og langsiktige valg. Fitness Brands leverer solide treningsprodukter, med lang levetid på treningsutstyret. Service og reservedeler gjør det er mulig å forlenge levetiden på treningsutstyr, unngå «bruk og kast» mentalitet. Miljøfyrtårn sertifisering er en kvalitetssikring for valg av leverandør av treningsutstyr for alle som skal kjøpe treningsutstyr. Life Fitness og Hammer Strength er verdensledende merkevarer av treningsutstyr og er mer holdbare enn sammenlignbare produkter i samme kategori. Et bærekraftig valg for helse og miljø er å  investere i solide produkter med lang levetid.