hero_jobb-hos-oss

JOBB HOS OSS

En av Nordens ledende leverandører av kvalitetsprodukter og treningsutstyr innen fitness, trening og helse.

Fitness Brands Norway AS er et datterselskap av Nordic Sportsmaster AS. Selskapene har en samlet omsetning på 170 MNOK med 33 ansatte.
Fitness Brands Norway AS er en del av Fitness Brands group. Dette er et nordisk samarbeide om innkjøp og salg av bl.a. Life Fitness, Hammer Strength og ICG sykler.
De norske selskapene har det største og mest utbredte produkt – og servicetilbudet på treningsutstyr i Norge, med fokus på egne kompetente og sertifiserte serviceteknikere.
Selskapet tilbyr også rådgivning innenfor innredning- og arealplanlegging, samt kurs og utdanning. Selskapet har kontor i Asker og Grålum/Sarpsborg.

Fitness Brands Norway er eksklusiv distributør av Life Fitness, Hammer Strength, Indoor Cycling Group/ICG, Escape Fitness, Fit Interiors og TRX slynger – med world wide og kvalitetsbrand dekker vi alle behov som et treningssenter har behov for – gulv, resepsjon, garderober, med hovedfokus på treningsutstyr og styrketreningsapparater.

Fitness Brands tilbyr kundene unike konsept og helhetsløsninger, med fokus på verdensledende merkevarer som bringer nytenking og innovasjon til treningsbransjen.


Se ledige stillinger Våre ansatte Nyheter