TRENINGSROM BEDRIFT

TRIMROM PÅ JOBBEN – SOSIAL ARENA – ATTRAKTIV ARBEIDSGIVER

Det er ikke lenger bare de største arbeidsgiverne som tilrettelegger for trening på jobb. Aktivitet og trening er en av de sikreste oppskriftene for økt fellesskap og trivsel på arbeidsplassen. For flere arbeidsgivere har fokus på å være en attraktiv arbeidsgiver og flere investerer i egne treningsrom for sine ansatte.

Vi anbefaler å lage et treningsrom som stor bredde og variasjon av treningsmuligheter, men også produktdybde som er innbydende for alle treningsnivå. Det er viktig for alle ansatte å oppleve mestring og at de er en del av bedriftens investering i ansattes helse og velvære. Life Fitness gir brukere av trimrommet samme kvalitet på utstyr og apparater som benyttes på treningssenter.

Brukere av trimrommet – lavterskel til superbrukere

Det er som regel de aller mest aktive som i utgangspunktet ønsker seg treningsrom. Sørg for å investere i treningsutstyr med treningsmuligheter for alle ansatte, også for de som trenger hjelp til å komme i gang med trening. Et treningsrom med kun rack/knebøystativ, hantler, skiver og stenger kan virke mer avskrekkende enn innbydende for mange nybegynnere som ikke vet hvordan treningsutstyret skal brukes, eller har kunnskap om hvordan komme i gang med trening.

Les mer om hva du skal tenke på når du skal lage treningsrom for alle ansatte i bedriften.
Slik lager du treningsrom – steg for steg Treningsrom for ansatte (fitnessbrands.no)

 

Life Fitness, The worlds most trusted brand. Life Fitness kondisjonsutstyr og treningsapparater gir deg samme kvalitet som du er vant til på treningssenteret.

Teknologi på skjerm på cardioutstyret fra Life Fitness gir deg blant annet On Demand (digital coaching) og strømmetjenester (NetFlix) som gir inspirerende og motiverende treningsøkter. Fargevalg på treningsutstyr for unik design og skreddersøm som tilpasses ønsker og behov.

Life Fitness og Hammer Strength er verdens største produsent av treningsutstyr med pålitelig og anerkjent kvalitet. 40 års historie med innovasjon og utvikling av kondisjonsutstyr og styrketreningsapparater med det bredeste produktsortimentet for alle treningsnivåer. Utvikling og forskning på naturlige bevegelsesbaner gir Life Fitness/Hammer Strength en uslåelig biomekanikk for trygg trening, samt minimere risiko for treningsskader.

Fitness Brands total-leverandør av treningsutstyr i Norge i mer enn 30 år. Vi har landets største team av sertifiserte serviceteknikere. Fitness Brands har med anerkjente Life Fitness, Hammer Strength, ICG/Indoor Cycling Group, Escape Fitness og TRX det bredeste produktsortimentet av high-end treningsutstyr. Vi skreddersyr treningssoner etter kundens ønske. Velg blant markedets bredeste utvalg av farger. Ønsker du eksklusivt design, vi skreddersyr. Gjennom verdensledende merkevarer guider vi trygt igjennom fra ide til virkelighet med premium treningsutstyr til kvalitetsbevisste kunder.

KONTAKT OSS FOR TILBUD

Vi har lang erfaring og kompetanse på treningsutstyr, service, faglige råd og veiledning, kontakt oss i dag.