Desinfiserende våtservietter eller spray, hva er best?

Ifølge American Journal of Infection Control ga desinfiserende våtservietter mye bedre resultater sammenlignet med spraybaserte desinfeksjonsmidler. Det er påvist at desinfiserende våtservietter er mer effektive og er bedre for treningsutstyret.

Moderne kondisjonsutstyr som tredemøller, ellipsemaskiner, trappemaskiner og spinningsykler har skjermer og konsoller med underholdningssystemer. Unngå å spraye væske direkte på utstyret, noe som kan føre til forringet utseende på utstyret, kortere levetid, utskifting eller reparasjoner.

Det er ingen tvil om at folk vil ha lettvinte løsninger som våtservietter. Flere undersøkelser viser at over 90% av medlemmene foretrekker våtservietter fremfor spray og papir. Spray eller håndklær alene desinfiserer ikke, og kan spre flere virus og bakterier på utstyret. Våtservietter gir bedre resultater og gjør det lett tilgjengelig slik at medlemmene faktisk tørker av treningutstyret før/etter trening.

Miljømessig bærekraftige våtservietter

GymWipes er miljømessig bærekraftig. Testet og godkjent av ledende produsenter av treningsutstyr. GymWipes er laget av 100% er resirkulerbare eller biologisk nedbrytbare. Det er påvist at GymWipes ikke skader overflaten på treningsutstyr, vil spare deg for vedlikeholdskostnader på lang sikt og forlenge levetiden.

Papir- og tøyhåndklær alene er ypperlige til å tørke av svette, men er overfladisk når det gjelder rengjøring av utstyret, siden det ikke desinfiserer.

Renhold på treningssenteret kommer høyt på listen til medlemmer. Nå er det ekstra fokus på desinfisering på treningsutstyr og overflater på treningssenteret. Desinfiserende våtservietter gjør vask og desinfisering lett, enkelt og effektivt for alle.

Viktigst av alt, trygg trening for å holde befolkningen aktive og friske.

Å spraye flytende rengjøringsmiddel og desinfiserende middel direkte på treningsutstyr kan føre til skade på maskinparken. Ved bruk av for mye spray, kan elektronikken bli skadet og overflaten på skjerm/konsoll mattes og blir mindre responsive. Sprayes det for mye på feil sted, utsettes sårbare deler på treningsapparatene, som over tid forringer utstyret – fra mekaniske deler til elektronikk.

Få kontroll på hvilke kjemikalier som brukes på treningssenteret. Det er den enkleste og beste måten å ta vare på treningsutstyret, samtidig som du sørger for TRYGG TRENING for medlemmer.

4 kjemikalier som ødelegger treningsutstyret – disse skal du unngå!

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.