ALT ANNET ER KOPIER

Hammer Strength er solid og robust styrketreningsutstyr med røtter i amerikansk kvalitet og design. Velg mellom rack, stativ og rigger eller treningsapparater med vektmagasin, Hammer Strength MTS. Hammer Strength Plate Loaded, apparater med vektskiver. Hammer Strength Ground Base. Hammer Strength det ultimate styrketreningutstyret for deg som vil trene performance.

Last ned vår nye produktkatalog fra

Hammer Strength

Hammer Strength

Kontakt oss for tilbud eller kjøp
på webshop

HAMMER STRENGTH ATHLETIC

Heavy duty stativer og rigger som kan konfigureres i nesten ubegrensede kombinasjoner. Allsidig og effektivt for idrettsutøvere på alle nivåer.Modulsystemet gjør at du får et unikt og spennende område for gruppe trening og HIT område med solid, robust og tøft Hammer Strength utstyr. Hammer Strength finnes i verdens ledende toppidretts fasiliteter.

HAMMER STRENGTH HD ELITE

Det ultimate treningsutstyret for deg som vil trene performance. HD Elite serien konfigureres og tilpasses etter behov.
HD Elite Rack er et must for alle treningssentre og treningsanlegg som setter pris på kvalitet og ytelse.HD Elite Rack er for deg som fokuserer på å gi den ultimate styrketreningen for enkeltpersoner.
Konfigurerer for muligheten til å trene styrke i mindre grupper.

HAMMER STRENGTH SELECT

Bygget på Hammer Strength sin filosofi om performance styrketrening. Hammer Strength Select har 22 enheter med selectorized styrke utstyr, som kombinerer fokus på biomekanikk med et robust industrielt design.

HAMMER STRENGTH BENKER OG RACK

Solid og slitesterk, bygget for å tåle maksimal treningsbelastning. Lagd for å levere high performance funksjoner som krevende utøvere forventer med klassisk Hammer Strength design.

HAMMER STRENGTH MTS

Hammer Strength treningsapparater med vektmagasin. Her får du den anerkjente effektive Iso – lateral bevegelsen som opprinnelig ble utviklet i Hammer Strength Plate Loaded utstyret. Enklere å bruke, samme unike opplevelse som Plate Loaded.

HAMMER STRENGTH PLATE LOADED

Hammer Strength – ingen over, ingen ved siden av

Hammer Strength var pionerer i bruken av uavhengige konvergerende og divergerende buer av bevegelse. Med over 40 plate loaded apparater, fortsetter Hammer Strength å bygge vinnere med fokus på bidra med kvalitet til styrketreningen. Uavhengige og naturlige bevegelsesbaner var revolusjonerende nesten tre tiår siden når Hammer Strength oppsto. Hammer Plate Loaded har fremdeles den ledende biomekanikken på markedet, og står i en unik posisjon for å levere det ultimate treningsutstyret for eliteutøvere, og de som ønsker å trene som en.

HAMMER STRENGTH GROUND BASE

Plate Loaded power, built from the ground up

Ground Base® utstyret er konstruert for å holde brukeren godt plantet på bakken, samtidig maksimere balanse og eksplosivitet fra føttene opp. Hver av de åtte forskjellige maskinene gjør at du mobiliserer flere muskelgrupper samtidig. Resultatet er en total-body workout, ideell for både idrett spesifikk og funksjonell trening.