Se video
Life Fitness On Demand - träna med instruktör när du vill på konditionsutrutning från Life Fitness och skärmen SE3HD.

Motiverende trening!

Et helt nytt bibliotek av cardiotimer on-demand. Det betyr at treningsanlegg/fasiliteter kan tilby sine brukere treningsøkter ledet av en instruktør med inspirerende kondisjonstrening akkurat når det passer brukerne.

 

 

tredemøller og ellipsemaskiner på rekke i treningssstudio med folk

Digitalt tilbud på hele cardioserien!

Tiltrekk deg nye medlemmer og behold eksisterende gjennom å tilby Life Fitness On Demand, velprodusert digital tjeneste som er tilgjengelig på Life Fitness SE3HD konsoll.

Se video
LFOD-träna On Demand... på löpband med

Større treningstilbud

Med Life Fitness On Demand får helse- og treningssentre et utvidet tilbud gjennom å tilby cardiotrening med instruktør når medlemmene selv ønsker.

De karismatiske og personlige instruktørene er nøye utvalgt og kommer fra noen av New Yorks og Chicagos hotteste studioer.

Life Fitness On Demand gir deg din egen personlige trener på tredemøllen og annet cardioutstyr. Her finner du cardiotimer for deg som vil «komme igang», til deg som søker progresjon og utfordring. Inspirerende og motiverende instruktører gjør at du gleder deg til neste treningsøkt på treningssenteret.

Velg din favorittinstruktør, bli inspirert og motivert!

Fem fakta om Life Fitness on Demand (LFOD)

1. Timene er på engelsk og er laget for å hjelpe treningsanlegg/fasiliteter for å tiltrekke seg nye medlemmer og beholde eksisterende.

2. LFOD er tilgjengelig på hele cardioserien: tredemølle, crosstrainer/ellipsemaskin, sykkel, trappemaskin og Arc Trainer.

3. LFOD er tilgjengelig på det utstyret du allerede har om du har en  SE3 HD-skjerm.

4. Når du investerer i Life Fitness premium utstyr, får medlemmene dine tilgang til opptil 200 Life Fitness On Demand klasser uten å måtte logge inn på noen måte.

5. For å kunne tilby LFOD, kreves en sterk og sikker internettforbindelse.

Life Fitness med Discover SE3 HD-konsoll med eksklusive og motiverende On Demand-klasser med høy kvalitet på hele cardioserien.

Nye treningsøkter legges regelmessig til for å gi motiverende og inspirerende opplevelser. Treningsøktene varierer i lengde, type, vanskelighetsgrad, musikk og instruktørstil.

Kontakt oss for mer informasjon

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.