personer som trener med styrkeapparater med vektskiver

Hammer Strength Ground Base

Ground Base® er basert på stående funksjonell styrketrening. Ground Base er designet for at brukeren skal stå stødig og balansert for å maksimere balanse og eksplosivitet fra føttene og opp.

Hammer Strength HD Athletic

Heavy duty stativer og rigger som kan konfigureres i nesten ubegrensede kombinasjoner. Allsidig og effektivt for idrettsutøvere på alle nivåer. Modulsystemet gjør at du får et unikt og spennende område for gruppe trening og HIT område med solid, robust og tøft Hammer Strength utstyr. Hammer Strength finnes i verdens ledende toppidretts fasiliteter.

Hammer Strength HD Elite

Det ultimate treningsutstyret for deg som vil trene performance. HD Elite serien konfigureres og tilpasses etter behov.
HD Elite Rack er et must for alle treningssentre og treningsanlegg som setter pris på kvalitet og ytelse.HD Elite Rack er for deg som fokuserer på å gi den ultimate styrketreningen for enkeltpersoner.
Konfigurerer for muligheten til å trene styrke i mindre grupper.

Hammer Strength MTS

MTS, Motion Technology Selectorized, gir samme effektive isolaterale bevegelse som Hammer Strength Plate Loaded men med vektmagasin.

Hammer Strength Plate Loaded

Uovertruffen styrketreningsutstyr for performance trening. Vektskivebasert styrketreningsutstyr!

 

Hammer Strength Select

Hammer Strength Select kombinerar biomekanikk med en robust og elegant industrielt design. En av Hammer Strength mest populære styrketreningsserier med 22 forskjellige styrketreningsapparater.

 

Vi skaper treningsfasiliteter, fra idé til virkelighet!

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.