ICG®Connect lager inkluderende gruppedynamikk i spinningtimen og gir inspirerende og motiverende treningsopplevelser.

Gi medlemmene dine mestringsfølelse, konkurranseinstinkt, innsikt i egne treningsresultat og data med et enkelt og smart presentert format.

Deltakerne sykler sammen om et mål eller konkurrerer mot hverandre, enten lagvis eller individuelt. Konkurranse, lagkonkurranse eller å sette ny personlig rekord er noe som motiverer de aller fleste, uansett om det er som gruppe eller individuell trening.

ICG Connect

Den komplette trenings­opplevelsen

ICG® Connect System viser syklistens digitale data som integreres sammen med en rekke ulike visuelle format i sykkelsalen. Alt fra gamification til fantastiske landeveisruter fra hele verden med unike interaktive videoer til bruk for sykkeltimer.

Gi medlemmene dine mestringsfølelse, konkurranseinstinkt og unike treningsopplevelser med et smart og enkelt presentert treningsresultat, uansett om det er som gruppe, lag eller som individuell trening.

Se video

En sammenkoblet brukeropplevelse

ICG® App
Mange selskaper lager innendørssykler, enda flere utvikler app’er. ICG er først med å lage  en sammenkoblet brukeropplevelse mellom sykkel, system og brukers mobil med ICG® App.

Konsollet på sykkelen, instruktørens skjerm og storskjermen i sykkelsalen speiler samme informasjon, brukergrensesnitt og viser inspirerende visuelle animasjoner. Det gir inspirerende og motiverende coaching.

Smart, elegant og prestasjonsfremmende.

Få fart på treningen din med ICG® App. Tilgjengelig i App Store og Google Play!

Kontakt oss, så får du vite mer

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.