Fitness Brands har distribusjon av TRX i Norge. TRX slynger brukes av treningssentre for sal- og gruppetrening og individuell trening. TRX slyngetrening passer perfekt til hjemmetrening. TRX er lett å ta med ut for å henge opp i et tre/lekestativ – eller når du skal ut og reise.

Trx dame i planke
Historie

Det handler om bevegelse

TRX er utviklet av tidligere Navy Seal, Randy Hetrick, som ute på oppdrag forvandlet sitt karatebelte og fallskjermstropper til det som er blitt et anerkjent og ledende varemerke innenfor funksjonell trening på verdensbasis.

trx slynge
TRX kurs

TRX kurs

En komplett TRX-utdannelse består av disse tre kursene. Alle kurs er individuelle med sertifisering etter hvert enkelt kurs.

  • TRX Suspension Training Couse (STC)
  • TRX Functional Training Course (FTC)
  • TRX Group Training Course (GTC)

Vi tilbyr også noen TRX-spesialiseringskurs:

  • TRX Sports Medicine Suspension Training Course (SMSTC)
  • TRX Yoga Foundations Course
  • TRX AGTC (2-dagers sertifiseringskurs, tilbys ikke regelmessig)

For at du skal utvikle deg som instruktør og coach, men også for at du skal få det optimale ut av dine treningsredskaper, tilbyr vi kurs, både fysisk, in-house, virtuelt og som skreddersydde løsninger til din virksomhet.

Kurs fra TRX gir deg kunnskap du kan overføre til annen trening, der man streber etter bedre instruksjon, trening og bevegelse. På de offisielle TRX-kursene får du innføring og forklaring på hvorfor, hva og hvordan innen TRX-trening. Du lærer treningsfilosofien, hvordan instruere/coache/lære bort, tilpassing/justering av øvelser og du lærer sannsynligvis en helt annen måte å lage treningsprogram på. Du får et mer overordnet syn på TRX-trening, og hvilke muligheter du har med denne type trening.

Ta kontakt med oss for kursoversikt.

post@fitnessbrands.no

 

trx gruppetrening
Kurs

TRX Slyngetrening

Fitness Brands har utdannet mer enn 1500 TRX instruktører i Norge, og etterspørselen etter TRX kurs og slyngetrening er en populær treningsform både som individuell trening og for gruppetrening.

 

Dette er TRX

Se video

Kjøp TRX slynger & TRX kurs

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.