Gungnir of Norway består av et team av personlige trenere, ingeniører og idrettsutøvere. Selskapets grundidè er å utvikle produkter som er lett å bruke med topp kvalitet for optimal treningsopplevelse.

Gungnir of Norway, vektstenger med innebygd låssystem
historie

For å dekke et behov

Gungnir of Norway ble grunnlagt i 2018 da de fire gründerne begynte å diskutere vektstang og skivelås. Hvorfor hadde ingen gjort en enkel og smart løsning? Med ulik bakgrunn og kompetanse startet samarbeidet som har resultert i patent på den unike vektstangen med integrert lås for vektskiver, The Allrounder.

Gungnir of Norway

Award for unikt
produktdesign 2021

Vektstangen #TheAllrounder fra Gungnir of Norway har vunnet det prestisjefylte 2021 Red Dot Award for enestående produktdesign.

  • Patentert vektstang med innebygd skivelås
  • Prisbelønnet design
  • Pålitelig og solid

Gungnir Allrounder vektstang med SlideLock – nå er det slutt på skivelås, klips og fjærlåser som forsvinner eller gir et uryddig og rotete styrketreningsområde. Med Gungnir Allrounder vektstang får du et ryddig treningsområde, økt sikkerhet, brukervennlig og effektiv treningsøkt med en innovativ vektstang som er elegant, intuitiv og solid.

The Allrounder

Se filmen og se hvor enkelt det kan være å bruke vektstang med innebygd skivelås!

Se video
The Allrounder från Gungnir of Norway

Kjøp Gungnir of Norway produkter hos oss

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.