Indoor Cycling Group, ICG, ble etablert i 1995 og kjøpt opp av Life Fitness i 2016. I mer enn to årtier har selskapet vært ledende innen sykler til spinningtimer og innendørssykling. Inspirert, motivert og vært ledende av gruppetreningstimer på sykkel world wide.

Indoor Cycling Group / ICG® brenner for innendørssykling, og har etablert seg som verdens største selskap spesialisert på innovasjon, utvikling og design av spinningsykkel, produksjon og programmering av systemet ICG Connect og ICG app. En arv på over 25 år gir banebrytende og inspirerende konsepter, noe som muliggjør den mest effektive treningen og skaper en helt ny sykkelopplevelse for alle brukergrupper: treningssenter, sykkelinstruktør, medlemmer og alle spinning-entusiaster.
ICG har vunnet flere priser, blant annet  «BEST INDOOR CYCLING» kategorien flere år på rad. 

Velg mellom ulike ICG sykkelmodeller; IC4, IC5, IC6, IC7 og IC8 – alle med samme unike kvalitet – med forskjellig teknologi.

IC5, IC6, IC7 og IC8 er alle kompatible med Strava.

Se video
ICG, Indoor Cycling Group -gruppetrening i sykkesalen med ICG Connect
Indoor Cycling Group

Prisbelønnet design og teknologi

ICG har et bredt utvalg av spinningsykler med digitale treningsopplevelser med Coach by Color, WattRate® Power Meter og oppkoblingsmuligheter både for bruker og treningssenter.

ICG och Coach By Color visualiserer, gjennom fargesoner, kraften og styrken som brukes under sykkeltrening.
Indoor Cycling Group

Coach by Color

Coach By Color visualiserer med fargesoner for treningsintensitet. Gjennom å bruke det universelle fargespråket kommuniseres intensitet sammen med tall og prosent og skaper en tydelig og enkel coaching.

Farger er et universelt språk som påvirker tanker og følelser.

Rødt er varmt og blått er kaldt i nesten alle kulturer. Hvitt, blått og grønt signaliserer ro, mens orange og rødt står for sterk og kraftig energi.

Fargesoner for treningsintensitet gjør Coach By Color® enkelt å forstå og bruke.

Spinningsal med life fitness spinningsykler

Neste­ generasjon­ power sykler

ICG er neste generasjon indoor power sykler som setter benchmark for sykkeltimer i spinningsalen og gruppetrening. ICG gir nøyaktig og presis watt måling for innendørssykler. Uansett om det er kaloriforbruk eller motstand som registreres, vil ICG teknologien sørge for de mest eksakte resultater og treningsdata. Treningsdataene registreres i ICG konsollen på sykkelen og via de mest populære treningsverktøyene på markedet med ANT+ og Bluetooth 4.0. Med ICG Connect gjør du om spinningsalen til kombinert trenings- og «gamification» sal. Konkurrer mot deg selv eller dine treningspartnere.

Last ned
produktkatalog fra
ICG

icg spinning klasse
Se video
ICG, Indoor Cycling Group en av verdens ledende innen innendørs sykling i mer enn 26 år

Kjøp ICG produkter hos oss

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.