ICG® CONNECT
KONKURRER MOT DEG SELV ELLER DINE TRENINGSPARTNERE

Vi introduserer ICG® Connect, en helt ny digital plattform laget for å levere visuelle bilder/grafikk, opplevelser og “gaming” følelse i sykkelsalen. ICG® Connect skaper gruppedynamikk, samhold, konkurranse og spenning i timene. Gi kundene den unike opplevelsen og resultatoppfølgingen de fortjener, enten det er som gruppe/lag eller på individuellt nivå.

ICG® CONNECT – SAMMEN SKAPER VI OPPLEVELSER

IC8 – SPINNINGSYKKEL SOM SETTER EN NY STANDARD FOR INNENDØRSSYKLING

Inspirert av de naturlige bevegelsesbanene fra landeveissykling, triathlon og resultatfokusert prestasjonstrening. IC8 er en innendørssykkel tilpasset treningssentere og syklister. Med større presisjon for måling av kraft og watt en andre innendørssykler, leverer IC8 særdeles gode resultater.

IC7 – PRISVINNENDE POWER SYKKEL SOM GIR MER UT AV TRENINGEN

Den prisvinnende Life Fitness ICG® innendørs power sykkel IC7, nå mer avansert en noensinne. ICG® power sykler gjør innendørssykling til en ny opplevelse. Trening med Coach By Color® intensitetsguide, WattRate® Power Meter og muligheten til å koble seg opp mot eksternt utstyr, gir effektiv og motiverende treningsøkter i spinningsalen og for syklister i kardioavdelingen. IC7 har større presisjon for måling av kraft og watt en andre innendørssykler.

ICG® CONNECT

SAMMEN SKAPER VI
SYKKELOPPLEVELSER

MY RIDE

VIRTUELL VIRKELIGHET
GJØR ALT MULIG

ICG® APP

EN PERSONLIG TRENER
FOR DINE MEDLEMMER

google_play

STUDIO DESIGN – LA OSS HJELPE DEG

KONTAKT OSS FOR ET TILBUD PÅ PRODUKTNYHETEN ICG®