Fit Interiors tilbyr helhetsløsninger for resepsjon, loungeområder, dame- og herregarderober, som bidrar til en viktig del av en totalopplevelse på et treningssenter, hotell og spa.

Vinner av Red Dot Award / Product Design 2024 med den lekre «Futura Wood»-linjen, les mer her!

Fit Interiours, ekskulsive løsninger for garderober og resepsjoner
Fit Interiors

Lag unike opplevelser

Vil du gi en helhetsfølelse der innredning, materialvalg, overflater, treningsutstyr og belysning smelter sammen til ett? Fit Interiors tilbyr helhetsløsninger for resepsjon, loungeområder og garderober som bidrar til en viktig del av en kundeopplevelsen. Hvilken look & feel vil du ha på ditt treningssenter, hotell og spa? Skal det ose luksus, spa eller er det en kul, rå eller industriell look som ønskes? Våre forslag er tilpasset våre kunders unike behov. Vi skaper miljøer for velvære, fra idè til virklighet. Sammen tar vi din fasilitet til et nytt nivå.

Fit Interiors levererar exklusiva skåp och inredningar till gym, träningsanläggningar, hotell och spa.
historie

Pålitelig familiebedrift

Fit Interiors er en trygg og solid leverandør som har vært i bransjen i mer enn 40 år. Med månge års erfaring innen hotell, velvære og treningsbransjen leverer selskapet innredninger over hele verden.

Last ned
produktkatalog fra
Fit Interiors

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.