Red Dot Design Award er en av verdens største designkonkurranser. Red Dot Label har blitt etablert internasjonalt som en av de mest ettertraktede kvalitetsmerker for god design.

fit interiors red dot

Produktene som er valgt av Red Dot-juryen for å vinne en pris kan være estetisk tiltalende, funksjonell, smart eller nyskapende, men hva de alle har til felles er deres enestående design.

fit interiors red dot bilde

Den lekre «Futura Wood»-linjen vant Red Dot Award / Product Design 2024. DESIGN FIRST! Designet av arkitekten Franco Scaglia, Futura Wood er et utvalg av garderober som er et raffinert og elegant valg når det gjelder design, spesielt egnet for luksuriøse omgivelser som spa, feriesteder og andre eksklusive arenaer.

Futura Wood’s kombinerer den naturlige sjarmen til lamelltrepaneler med styrken og holdbarheten til aluminium, dette er en perfekt
balanse mellom estetikk og funksjonalitet. Stort håndtak, forsterket av 3D-figurer og utstyrt med integrerte låser, introduserer en særegen moderne følelse, samtidig som det sikrer sikkerhet og pålitelighet. Disse garderober er den ideelle løsningen for rom som ikke bare er opptatt av høy standard og stil, men også for de som har oppmerksomhet på detaljer.

 

Les mer om Red Dot Award: red-dot.org

Les mer om Fit Interiors: fitinteriors

Fit Interiors: katalog

futura wood fit interiors

 

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.