Alt under samme tak

For oss er det viktig å kunne gi våre kunder alt som skal til for å skape komplette treningsfasilteter. Vi har kunnskap og in-house kompetanse som ivaretar kunders ulike behov.

Sammen med deg som kunde utarbeider vi en en best mulig løsning for ditt treningssenter. Vi tegner og skreddersyr den optimale løsningen baseret på tre viktige paramentre:

1. Areal
2. Budsjett
3. Behov

Våre selgere har erfaring og kunnskap i å skape god flyt på ditt treningssenter. De er engasjerte og har kunnskap om de nyeste trendene innen trening og fitness .


Kunnskap gir konkurransefortrinn

Kunnskap og innsikt i hva ulike målgrupper og segmenter ønsker i dag og hva som skjer fremover er et viktig konkurransefortrinn.

Ved å være i forkant av de nyeste trendene, tiltrekker du nye kunder til treningssenteret, samtidig som det blir lettere å beholde eksisterende medlemmer. Medlemmer som blir inspirerte og motiverte blir lojale og kjenner en sterkere tilhørighet. Dette vil igjen føre til at de velger å bli i stedet for å melde seg inn på andre treningssentre. 

person som skriver under på en finansieringsløsnings avtale.

Finansiering

Takket være vårt lange samarbeid med ulike finansieringsselskaper kan vi tilby konkurransedyktige avtaler.

Velg mellom ulike finansieringsløsninger:

• leie
• avbetaling
• leasing mellon 2-7 år.

Vi har mulighet til å tilby fordelaktige finansielle løsninger for deg og din bedrift, da våre produkter opprettholder høy kvalitet og pålitelighet.

glade servicemedarbeidere på jobb

Montering, levering og installasjon

Vi har et helt team av dyktige servicemedarbeidere som utelukkende arbeider med å montere, levere og installere utstyr for våre kunder.

Noen ganger monteres utstyret hos oss før levering, men som regel monteres utstyret på plassen hvor det skal stå.

Fitness Brands viser kunde utstyret de har kjøpt

Opplæring

Når alt er montert og installert, er det mulig å booke tid for en gjennomgang i bruk av apparater og utstyr.

Vi tilbyr også gruppetrening og personalopplæring for mange av våre produkter og konsepter.

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.