Prosess

Sammen med deg som kunde utarbeider vi en en best mulig løsning for ditt treningssenter. Vi tegner og skreddersyr den optimale løsningen baseret på tre viktige parametre

1. areal

2. budsjett

3. behov

Vi har erfaring og kunnskap om treningsadferd og flyt på treningssentre. Vi har innsikt og kunnskap om de siste trendene innen helse, trening og fitness.

Kunnskap gir konkurrensfortrinn

Kunnskap og innsikt i hva ulike målgrupper og segmenter ønsker i dag og hva som skjer fremover er et viktig konkurransefortrinn.

Ved å være i forkant av de nyeste trendene, tiltrekker du nye kunder til treningssenteret, samtidig som det blir lettere å beholde de gamle. Medlemmer som blir inspirerte og motiverte blir lojale og kjenner en sterkere tilhørighet. Dette vil igjen føre til at de velger å bli i stedet for å melde seg inn på andre treningssentre.

Har du spørsmål om planlegging av lokalet, utstyrsammensetting og smarte løsninger? Vi hjelper deg med proffesjonell rådgivning og  veiledning.

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.