Tredemøller fra Life fitness passer perfekt på treningsrommet i bedriften

Derfor skal du investere i treningsrom på jobben!

Det finnes både harde og myke verdier å ivareta slik at ansatte kan trene på arbeidsplassen, i tilknytning til, eller i løpet av arbeidsdagen.

Gjennom et bedriftsgym skaper selskapet en arbeidsplass med et sterkt felleskap, trivsel og lavt sykefravær. Medarbeidere som har det bra blir også mer effektive.

Ved å satse på og investere i sine ansatte gir fornøyde medarbeidere. Ansatte føler at de er ansatt hos en attraktiv arbeidsgiver. Selskap som satser på trening og helse bygger anerkjennelse gjennom sine ansattes trivsel.

menn og kvinner som trener på styrketreningsutstyr fra Axiom Series fra Life Fitness

Merverdi og personlig utvikling

Gi ansatte mulighet til å få en mer aktiv livsstil, bedre helse og bærekraftig arbeidshverdag. Investering i treningsrom gir en sterk plattform for felleskap og glede for ansatte. Forskning viser at trening fører til lavere sykefravær, glede og en bedre fysisk- og mental helse.

Mange er ukjente med å gå på treningssenter og terskelen for å begynne å trene er stor. Med et trimrom på jobben kan terskelen bli mye lettere å overvinne. De som er vant til å trene verdsetter å kunne trene på jobben noe som gir mere tid hjemme, være med venner og familie.

Hva slags treningsutstyr er nødvendig på et treningsrom?

Når man skal velge utstyr er det 3 viktige faktorer å ta hensyn til:

1. Antall kvadratmeter til rådighet
2. Hvem skal bruke treningsrommet
3. Budsjett

Noen bedrifter satser stort og lager treningsrom som er like velutstyrt som et kommersielt treningssenter.
For de som har begrenset plass og budsjett finnes gode løsninger for multibrukapparater.

 

Life Fitness vision, å inspirere til et sunnere liv.

Med det bredeste produktsortimentet og egen serviceavdeling er Fitness Brands en trygg samarbeidspartner og totalleverandør.

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen – fra start til ferdig treningsrom.

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.