Hva er HD Athletic NX?

HD Athletic NX er neste generasjons HD Athletic stativer. De er svært konfigurerbare, lett å oppgradere, og gir et bredt utvalg av alternativer innen styrketrening.

Med nesten ubegrenset konfigurerbarhet, et premium utseende, og den robuste holdbarheten som Hammer Strength er kjent for, kan HD Athletic NX vokse i takt med styrketreningsrommet og styrkeprogrammet ditt.

Designet for å skape vinnere. Konstruert for å utvikle seg med dem. HD Athletic NX utstråler det Hammer Strength er kjent for, en robust og tøff premium look. Building Champions!

Hvem er HD Athletic NX for?

NX er basert på et gjennomtenkt modulsystem som gjør at rack’ene  tilpasses til ulike rom og behov.

Som vanlig går ikke Hammer Strength på akkord med ytelse eller førsteklasses opplevelse. Hammer Strength signatur!

NX er en modul serie med stativ som kan tilpasses for å passe til ditt lokale og budsjett. Hos Hammer Strength går vi ikke på akkord med ytelse.  Passer for treningsfasiliteter som fortjener Hammer Strength-nivå når det gjelder kvalitet og identitet.

HAMMER STRENGTH IS FOR THE ELITE ATHLETE AND THOSE WHO WANT TO TRAIN LIKE ONE.

#buildingchampions

Hva er HD Athletic Pro?

Pro er en premiumserie rack og rigger som er funksjonelle og har et robust design og anerkjent merkevare.

Power Rack og Half Rack er fullt utstyrt og ferdige racks som kommer med premiumdetaljer som standard.

Rigg, Bridge og Perimeter kan konfigureres for å maksimere åpne arealer, løftestasjoner og oppbevaring av vektskiver og tilbehør.

Pro er en premiumserie med stativer og rigger som både er funksjonelt og visuelt kraftige. Power Rack og Half Rack er en fullt utstyrt, fast plattform som leveres som standard med premiumintegrerte funksjoner. Rigger, inkludert Bridge og Perimeter, kan bli konfigurert for å tilpasse seg åpen gulvplass, vektstang-treningsstasjoner og praktisk tilbehørslagring. Konfigurer store treningssoner med Bridge eller veggbaserte stasjoner med Perimeter.

For hvem passer HD Athletic Pro?

HD Athletic Pro gir muligheten til å lage effektive og fleksible treningsområder.

HD Athletic Pro er valget for anlegget som krever integrerte løftestasjoner, funksjonell trening og praktisk oppbevaring.

HD Athletic Pro lager en massiv treningsfleksibilitet ut av små områder. HD Athletic Pro er for kunden som trenger integrerte vektstangløsninger med praktisk tilbehørsoppbevaring og funksjonell trening. Konfigurerbart slik at det passer lokalet ditt ved å maksimere åpen gulvplass uten å begrense antallet stenger som er i bevegelse.

Sjekk ut NX!

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.