Hammer Strenght Box, en komplett treningsflate for Small Group Training, pt-studios

En trenings­opplevelse utenom det vanlige

Uansett om den implementeres som en­»in-club-løsning» eller som et frittstående studio, er Hammer Strength Box perfekt for Small Group Training, PT-studio samt for individuell trening.

 

Hammer Strength Box, ulike farger, ulike material

Motivasjon.
Inspirasjon.

Konseptet bidrar til at du skaper et motiverende og inspirerende treningsmiljø som er ekstremt godt tilpasset trening i små grupper.

Hammer Strength Box kommer med ferdige programmeringer

Trenings­program

Hammer Strength ekspertteam har utviklet målrettet og effektive treningsprogram som lar instruktørene fokusere på form og coachingteknikker. Denne ordningen sikrer at medlemmene får maksimal effekt av treningstimen.

Instruktørene vil få opplæring av en Master Trainer fra Life Fitness Academy.

Trening i en hammer strength box

Multi­funksjonell treningssone

De nøye sammensatte modulene består av både styrke- og kondisjonsutstyr kombinert med en rekke tilbehør som gjør området til en multifunksjonell
treningssone – raskt og enkelt.

EQUIPMENT. PROGRAMMING. TRAINING. ATMOSPHERE.

Trening i en hammer strength box

Uendelige muligheter

Gulvarealet utnyttes maksimalt. Velg mellom HIIT, sprint og frivektsområde. For å matche senterets “look & feel”, finnes forskjellige “Hammer Strength Box” varianter.

Med en modul som dette kan du tilby mange forskjellige treningstyper/varianter på et område, for eksempel individuell trening, trening i små grupper, HIIT-trening og funksjonell trening som har blitt veldig populært.

Her får medlemmene dine en utfordrende, allsidig og personlig treningsopplevelse.

 

Bilde av logo til hammer strength box

Markeds­føring og materiell

For å markedsføre lanseringen av Hammer Strength Box skaffer vi deg markedsføringsmateriell, bilder, videoer og innhold til SoMe.

Materiell som hjelper deg med å nå ut til og inspirere dine medlemmer.

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.