Se video
Myzone, ett bra verktyg för träningsanläggningar och klubbar

Myzone måler puls og tid i fem forskjellige pulssoner, kalorier og prosent av makspuls. Tid og pulsnivå konverteres til Myzone Effort Points (MEPs), som gir muligheter for en rekke utfordringer individuelt og i grupper.

Myzone Effort Points beregnes gjennom å måle Tid x Intensitet basert på hjertefrekvens. Dette gir trening på like vilkår med samme prinsipp som handicap i golf.

Med Myzone er det mulig for alle, uansett fysisk form, å konkurrere sammen og måle sin fremgang.

Myzone anvender fargesoner

  • Grå sone: 50-59% av MHR (Maximum Heart Rate)
  • Blå sone: 60-69% av MHR
  • Grønn sone: 70-79% av MHR
  • Gul sone: 80-89% av MHR
  • Rød sone: 90-100% av MHR
Träningspass med Myzone där det går att följa allas insats

Belønner innstas

Myzone viser puls, kalorier og intensitet i sanntid med fem enkle fargekodede soner (i henhold til dine verdier).

Systemet er allsidig og fungerer for grupper, treningstimer eller individuelt gjennom din smarttelefon via Myzone-appen.

Appen gjør det mulig for brukere å konkurrere og etablere kontakt med venner og kollegaer, se treningshistorikk, dele treningsøkter og gi hverandre tilbakemelding. Som en del av Myzone vil du føle deg som en del av et samfunn som tilfører motivasjon og inspirasjon til å gi en ekstra innsats på trening.

Se video

Digital tjeneste for hele cardioserien

Myzone måler puls med svært høy nøyaktighet og har en app som bidrar til å skape morsom og inspirerende trening for medlemmene.

Systemet måler og registrerer puls, kalorier og treningstid, som konverteres til Myzone Effort Points (MEPs), med fokus på å belønne innsatsen ut fra brukerens nivå.

Myzone kan enkelt kobles til din Apple Watch eller Garmin, samt apper som Strava, MyFitnessPal og MapMyRun. Med Ant+ vil man også kunne se pulsen på computeren til flere typer kondisjonsapparater.

Kontakt oss på Fitness Brands så får du vite mer!

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.