Plate Loaded treningsmaskiner for deg som vil tilby styrketrening i gapet mellom treningsapparater med vektmagasiner og frivekter.

Hammer Strength, best i verden!

Hammer Strength er best i verden på Plate Loaded-utstyr og har fler enn 40 enheter i serien.

Plate Loaded bygger på ISO-Lateral teknologi, utstyr som benytter seg av teknikk der armer og ben kan bevege seg uavhengig av hverandre. Jevne og stabile bevegelsesbaner for effektiv styrketrening skapes utifra enkle mekaniske prinsipper.

Grunnlaget for Hammer Strength ble lagt Plate Loaded utstyret. Robust styrketreningsutstyr av høyeste kvalitet som i mer enn 25 år vært  i toppen for alle med fokus og vilje for å trene hardt og målrettet.

Robust og behagelig performanceutstyr

Hammer Strength styrkeutstyr tilbyr ulike funksjoner avhengig av enhet.  Vekthorn som standard gir lagring av vektskiver og gir mer plass og orden på treningsanlegget. Gummierte føtter beskytter føttene på rammen og forhindrer at maskinen glir under tøff trening.

Ground Base, utvikler styrke og eksplosivitet

Ground Base®-serien er en del av  Hammer Strength Plate Loaded og bygger på stående funksjonelle øvelser.

Ground Base er designet for å brukeren skal stå stødig og balansert for å maksimere balanse og eksplosivitet fra føttene og opp. I hver og en av de åtte maskinene kan du trene mange muskelgrupper samtidig. Resultatet er en helkroppstrening som er idealistisk for både spesifikke og funksjonelle formål.

Se alle produkter i serien

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.