Kondisjonsutstyr fra lageret med brukt treningsutstyr hos Fitness Brands

Bærekraftig

Miljøvennlig. Når våre kunder investerer og oppgraderer i nytt treningsutstyr bytter vi inn deres gamle treningsutstyr, istedenfor å kaste.

Utstyret hentes og leveres til vårt verksted og lager. Treningsutstyret får en overhaling og service av vår dedikerte servicemekaniker for å kvalitetssikre bruk og prisnivå.

Integrity Crosstrainer fra Life Fitness er noe de kan finne i vår bruktavdeling

Økonomisk

Å kjøpe brukt kan være lurt dersom budsjettet er begrenset. Nytt treningsutstyr fra premiumleverandør som Life Fitness, Hammer Strength, ICG Indoor Cycling og Escape Fitness er en stor investering.

Kjøp av brukt treningsutstyr gjør det mulig å få kvalitetsprodukter. Noen velger kombinasjon av nytt og brukt for å få pengene til å rekke lenger.

Brukt treningsutstyr

Listen over brukt treningsutstyr oppdateres jevnlig.

Link til bruktliste treningsutstyr

Brukt treningsutstyr til salgs hos Fitness Brands

Førstemann til mølla!

Hovedsakelig er det Fitness Brands egne høykvalitets merkevarer som finnes på bruktlager. Kunder som allerede er vant til Life Fitness og Hammer Strength ønsker sjelden å bytte til andre varemerker. Det er stor kvalitetsforskjell og levetid på Life Fitness tredemølle sammenlignet med andre møller som er naturlig å sammenligne seg med i bransjen.

Førstemann til mølla! Tilbudet er begrenset – lagerstatus endres raskt. Ser du noe du er interessert i, vær rask med å kontakte oss. Kontakt noen i vårt salgsteam, eller mail oss på post@fitnessbrands.no

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.