Vakre linjer og moderne design. Innbydende, brukervennlig, intuitiv og enkel å stille inn. Opplevelsen av Insignias myke bevegelser, materialvalg, smarte detaljer og designelement ger en naturlig og elegant følelse. Insignia Series.

Premiumfunksjoner

Designet for å skape den behagelige treningsopplevelsen med gassstøtdemped justering, støpte og ergonomiske gummihåndtak over støpte berøringspunkter, repetisjonsteller og integrert oppbevaring.

Insignia Serien fra Life Fitness er laget med biomekanikk i fokus.

Avansert biomekanikk

Insignia Series vektmagasinapparater har uavhengige, isolaterale bevegelsesbaner som gir riktige øvelser som også fungerer for rehabtrening og mosjonister.

Smarte ergonomiske håndtak

De ergonomiske håndtakene er unike og tilpasset hver maskintype.

”Dra”-øvelser har et lite håndtak for enkelt grep.
”Trykk”-øvelser har en større overflate for å fordele jevn kraft.

Justerbart sete

Enkelt å justere. Patentert, fjærassistert setejustering som automatisk tilpasser vinkel med høydeposisjon og gir en komfortabel treningsopplevelse som er tilpasset mosjonister av alle størrelser.

Enkle innstillinger

Solide og gode gummikledde justeringspinner og håndtak gjør det enkelt å bruke. Tydelig markeringer gjør det enkelt å justere innstillinger.

Enkle instruksjoner

Illustrasjoner viser øvelsen og muskler som trenes, justering og tilpasning, samt korrekt øvelse på apparatet.

Skann QR-koden og se øvelsen på mobilen.

Se alle produkter i serien

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.