Symbio Cardio

STANDING STILL NEVER CHANGED THE WORLD. IT’S TIME TO PUSH FORWARD.

Velkommen til en ny standard innenfor kondisjonstrening av aller høyeste kvalitet! Symbio, det mest innovative og inspirerende treningsutstyret på markedet.

Symbio viser vei og endrer fremtidens trening.

Den omfattende forskningen har gjennomsyret alle deler av utviklingen og konstruksjonen av den nye Symbio fitness-serien.

Dette er premiumprodukter med smart design, personlige opplevelser og et stort skritt fremover innen biomekanikk. Fokus har alltid vært på innovasjon.

Resultatet er det mest innovative og inspirerende treningsutstyret på markedet. Vi sier velkommen til en helt ny standard innen treningsutstyr i toppklasse.

Symbio setter en helt ny standard

Symbio setter en helt ny standard
Med forsiktig og målrettet design, avansert biomekanikk og personlige, inspirerende opplevelser, leverer Symbio den ultimate treningsopplevelsen.

Her beveger kropp og maskin seg sammen som en enhet.

Prisvinnende design og unike patenter

Teknologien som brukes i produksjonen av Symbio har ført til flere nye verdensunike patenter og pågående patentsøknader. Dette er en helt ny standard innen kondisjonstrening av høyeste premiumkvalitet.

Fokus har alltid vært på innovasjon. Et fokus som har blitt tildelt den prestisjetunge Red Dot Award 2024.

Se video

Hev det estetiske uttrykket!

Velg mellom 16 forskjellige fargealternativer av Smart Lightning og aluminiumsfinish for å fremheve merkevaren din på den beste måten.

les mer om symbio serien

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.