Life Fitness sin mest eksklusive treningsserie noensinne hadde premiere i Europa på messen FIBO. Et tydelig budskap som viser at Life Fitness igjen er verdensledende i bransjen når det gjelder innovasjon og design. Symbio representerer en konidsjonsopplevelse ulikt noe på markedet i dag.

Kondisjonsserien Symbio uttrykker den unike forbindelsen som utstyret skaper med brukeren gjennom ergonomisk utforming, topp moderne responsive feedback og en unik personlig opplevelse.

 

Symbio produkter

Serien består av 4 eksklusive kondisjons produkter. De har alle gjennomtenkt design, avansert biomekanikk og gir en individuell og personlig opplevelse:
– Symbio Runner
– Symbio Incline Elliptical
– Symbio Switch Cycle
– Symbio Recumbent Cycle
Dynamisk kontrollpanel og smart led-belysning på alle 4 produkter.

Highlights

Symbio Runner

Løpebånd med justerbar støtdemping. Det kan kan bli 40% mykere og/eller 40% fastere. Sensorer gir løperen statistikk som kadens, steglengde, variasjon på høyre/venstre fot samt coaching for ennå mer effektiv løping og for å unngå skader.

Symbio Incline Elliptical

Crosstrainer med naturlig elliptisk løpe steg og kan justeres for å få variasjon. Skjermen viser tydelig hvilken muskler som aktiveres. Du velger hvilken muskelgruppe du vil trene, Symbio stiller automatisk inn steglengde for å få best mulig effekt.

Symbio SwitchCycle

En mosjonssykkel som tilbyr innstillingsmuligheter både i stående og sittende sykkel posisjoner. 24″ skjerm med on-demand klasser. 100 nivåer på motstand med enkel justering. Pedaler til SPD sykkelsko og vanlig joggesko.

Symbio Recumbent Cycle

En sykkel med fokus på tilgjengelighet og komfort. Lengste innsteg på markedet og en ekstremt god sittestilling. Enkel å justere sittestilling og mulighet til å justere rygg og avstand til pedaler.

Hvorfor Symbio?

Symbio Cardio er der kroppen møter en maskin. La deg oppsluke av heftige interaktive terreng, motiverende on-demand klasser og få avansert trenings statistikk som vil gjøre deg til en bedre utøver og minske din skaderisiko. Dette er en sammensmeltning mellom design og banebrytende biomekanikk. Gir inspirasjon i treningen, en personlig opplevelse med et eksklusivt og meningsfylt design!

Les mer i vår katalog!

Kontakt en av våre selgere for mer informasjon!

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.