Hva skal til for å bli et Official Hammer Strength Training Center?

Treningsfasiliteter og treningssentre som har 15 enheter Hammer Strength kan definere seg som «Official Hammer Strength Training Center».
Alle Official Hammer Strength Training Center kommer på verdenskartet til Life Fitness over godkjente sentre. Official Strength Training Center er et bevis på at senteret har fokus på kvalitet og brukervennlighet. Besøkende fra hele verden får vite at akkurat ditt senter har dette kvalitetsstempelet!

  • Official Hammer Strength Training Center

Robust styrketreningsutstyr med  overlegen kvalitet! Ingen over – ingen ved siden av. Hammer Strength var først ute med å utvikle og lansere treningsutstyr med fokus på bevegelsesbaner, sikkerhet og ergonomi, noe som revolusjonerte hele treningsbransjen. Styrketreningen endret seg når Gary Jones etablerte Hammer Strength i 1989. Med sin innovasjon, kunnskap og input fra toppidrettsutøvere og spillere i NFL-LAGET Cincinatti Bengals utviklet han styrketreningsmaskiner med overlegen biomekanikk, som betyr at treningsapparatene gir samme bevegelsesbaner som er naturlig for kroppen. Det har bidratt til sikker og effektiv trening.

Ved å bli med i et Official Hammer Strength Training Center, blir du en del av en global bevegelse som verdsetter styrke og personlig vekst. Her finner du et fellesskap av likesinnede individer som støtter hverandre mot felles og individuelle mål. Våre sentre er møtesteder for utveksling av kunnskap, erfaringer, og ikke minst, feiring av hver eneste seier, stor som liten. Det er flere treningssentre i Norge i dag som har fått Hammer Strength skiltet på veggen og er et ekte Official Hammer Strength Training senter.

  • Skilt på Hammer Strength Official Training Center
  • Hammer Strength Box, et konsept for trening

Her kan du lese om Moss Padel & Performance og NorGym på Brumunddal som er to av våre senter i Norge med dette prestisje fulle skiltet på veggen!

Ønsker du mer informasjon ta en uforpliktende prat med en av våre dyktige selgere om hvordan de kan hjelpe deg med å bygge et Official Hammer Strength Training Center på kort eller lang sikt.

Følg oss gjerne på FacebookInstagram og LinkedIn

 

 

 

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.