Padel & Trening

Padel & Performance www.pppluss.no/ 

PP+ (tidl.Moss Padel) byttet navn i 2022. PP+ står for Padel & Performance og pluss for andre aktiviteter. Det er ikke lenger «bare» padel, men også et fullblods treningssenter for den som ønsker å trene med vekter og kondisjon.

PP+ er et senter med fokus på padel og tilhørende trening. Vi tilbyr også YOGA samt bordtennis. Hos oss holder også Moss Padelklubb til. NM i padel har blitt arrangert her opptil flere ganger.

Velkommen til PP+
Et topp moderne senter med det mest anerkjente og moderne treningsutstyret på markedet innenfor treningstilbud og utstyr. Vi har de nyeste apparater fra verdenslederen Life Fitness og Hammer Strength, som gir deg alt du trenger for å trene kondisjon og styrke. Ønsker du å spille padel, har vi hele 7 innendørsbaner med opp til 11m under taket, samt 1 singlebane.

Valget falt på Life Fitness og Hammer Strength fordi vi vet at høy kvalitet og unike treningsopplevelser er viktig for våre medlemmer.

  • Life Fitness tredemøller – SE3HD konsoll med On Demand treningsøkt, eller se favorittserien.
  • Hammer Strength treningsapparater og utstyr.
  • ICG/Indoor Cycling Group m/ICG app som gir treningsopplevelser på sykkelsetet.
  • Axiom styrketreningsapparater.
  • Gungnir vektstenger med patentert SlideNLock (enkelt å trene, ryddig

Life Fitness, verdensledende leverandør av treningsutstyr. Life Fitness sin produktportefølje har gjennom årene utviklet seg til å ha det største sortimentet av treningsutstyr i treningsbransjen. Helt siden starten og lanseringen av mosjonssykkelen Life Cycle har fokuset vært det samme. Å holde folk aktive og leve et sunnere liv. Life Fitness er et merke som står for god kvalitet. Det er en lang prosess med forskning og testing før produktene når markedet og kundene. Life Fitness kombinerer design og teknologi som resulterer i optimale biomekaniske bevegelser. Skånsom trening på førsteklasses utstyr for en komfortabel treningsopplevelse.

Størst utvalg av trenings­utstyr for skreddersydde og unike løsninger.
Life Fitness har den største produktporteføljen i bransjen, og tilbyr det største sortimentet av kondisjon- styrke og gruppetreningsprodukter. Distribueres i mer enn 120 land, og selges til profesjonelle treningssenter og kvalitetsbevisste privatpersoner.

HAMMER STRENGTH
Robust styrketreningsutstyr med  overlegen kvalitet! Ingen over – ingen ved siden av. Hammer Strength var først ute med å utvikle og lansere treningsutstyr med fokus på bevegelsesbaner, sikkerhet og ergonomi, noe som revolusjonerte hele treningsbransjen.
Styrketreningen endret seg når Gary Jones etablerte Hammer Strength i 1989. Med sin innovasjon, kunnskap og input fra toppidrettsutøvere og spillere i NFL-LAGET Cincinatti Bengals utviklet han styrketreningsmaskiner med overlegen biomekanikk, som betyr at treningsapparatene gir samme bevegelsesbaner som er naturlig for kroppen. Det har bidratt til sikker og effektiv trening.

ICG® har etablert seg som verdens største selskap spesialisert på innovasjon, utvikling og design av spinningsykkel, produksjon og programmering av systemet ICG Connect og ICG app. En arv på over 25 år gir banebrytende og inspirerende konsepter, noe som muliggjør den mest effektive treningen og skaper en helt ny sykkelopplevelse for alle brukergrupper: treningssenter, sykkelinstruktør, medlemmer og alle spinning-entusiaster. ICG har vunnet flere priser, blant annet  «BEST INDOOR CYCLING» kategorien flere år på rad noe som gjør ICG til et trygt og fremtidsrettet valg.

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.