Styrken til suksess finner du her…

…står det på NorGym Brumunddal sin nettside.

Det stemmer godt, her kan du trene på de beste styrkeapparatene på markedet fra Hammer Strength. NorGym er en av våre gode samarbeidspartnere som har valgt å fylle opp sitt senter med premium treningsutstyr med lang levetid. Hammer Strength er et bærekraftig valg på grunn av materialvalg og fordi utstyret varer over lang tid og sjelden trenger å byttes ut, man kan også bytte ut deler istedenfor å kjøpe en helt ny maskin om det skulle bli slitasje etter mange år. I tillegg har Hammer Strength fokus på bevegelsesbaner, sikkerhet og ergonomi, dette var de først ut med å utvikle og revolusjonerte hele treningsbransjen. NorGym er et av de offisielle Hammer Strength senterne i Norge som har over 15 maskiner eller mer og derfor har dette skiltet på veggen.

I tillegg til Hammer Strength har de også valgt tredemøller fra Life Fitness. Dette er pålitelig, trygg og komfortabel mølle med unikt patentert FlexDeck dempingssystem som reduserer belastningen på knær med over 30% sammenlignet med å løpe på asfalt.

Gungnir of Norway er en av våre gode partnere som vi leverer Norsk produserte høykvalitet vektstenger for, slik at ditt senter kan bli «collar-free gym», dette har også NorGym benyttet seg av. De har flere unike, innovative olympiske vektstenger med patentert SlideLock låsesystem fra Gungnir of Norway.

I tillegg til dette har NorGym også valgt å kjøpe utstyr fra Sportsmaster som er et selskap i samme konsern som Fitness Brands Norway. Sportsmaster har egne merkevarer som Lexco, Assault Fitness, Vertex og Xebex som vi også selger til bedrift og treningssenter bransjen sammen med vår egen portefølje.

Takk for tillitten NorGym, dere har fått et flott, funksjonelt og komplett treningssenter med noe av det beste utstyret som er på markedet. Vi håper dere er fornøyde og ønsker dere lykke til, vi gleder oss til å følge dere videre. Følg NorGym i sosiale medier, de er gode på å legge ut mye gode øvelser, tips og råd.

Les mer om Hammer Strength
Les mer om Life Fitness
Les mer om Collar-free gym fra Gungnir
Les mer om utstyr fra Sportsmaster

For mer informasjon ta kontakt med oss! Kontaktinformasjon finner du her!

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram og LinkedIn

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.