Treningsutstyr som blir tatt vare på, varer rett og slett lenger. Service gir en ekstra trygghet når den er utført av fagfolk.

Du sikrer garanti og reklamasjonsrettigheter

Å ha serviceavtale sikrer garanti og reklamasjonsrettigheter på kjøp av nytt treningsutstyr. Treningsutstyr som vitner om regelmessig service holder også verdien i treningsutstyret oppe og kan sørge for et enklere salg.

Service på treningsutstyr forebygger

Tredemøller og annet treningsutstyr blir kontinuerlig utsatt for store og små påkjenninger ved bruk og utsettes for slitasje. Små uregelmessigheter og feil kan fort vokse seg store. Det kan være fristende å utsette reparasjoner, men det kan koste deg dyrt og ikke minst gå ut over driftssikkerheten.

Slitte deler blir byttet i tide

Treningsutstyret blir sjekket etter produsentens serviceskjema, som består av en rekke punkter. Deler vi oppdager slitasje på, blir byttet ut. Alt av utskifting og eventuelt andre reparasjonskostnader blir du informert om i god tid, slik at du får tatt en avgjørelse i samråd med oss.

Hvor ofte trenger treningsutstyr service

Tredemøller og kondisjonsutstyr har som regel det siste innenfor teknologi og hvor man ønsker det siste i oppdatering av programvare. Cardioutstyr er samtidig noe av det mest brukte treningsutstyret på et treningssenter. En god løpeopplevelse på tredemølla er avhengig av underlaget/løpedekk. Life Fitness har alle patenterte FlexDeck som gir 30% redusert belastning sammenlignet med å løpe på asfalt. Men til og med de beste tredemøllene krever nye bånd og løpedekk. Bånd og løpedekk bør skiftes etter 3000-5000 timer. NB! Stein under skoen kan ødelegge et løpebånd på 30 minutter! Styrketreningsapparater og resten av maskinparken bør ha 2 ganger i året for sikker bruk og lang levetid. Hyppighet på service avtales etter ønske, behov og budsjett.

Verdt å vite om service utført av sertifiserte serviceteknikere og orginale deler

Våre sertifiserte serviceteknikere spesialiserer seg på våre anerkjente brands og holder seg oppdaterte på våre produsenters teknologi og programvare. Når du velger våre serviceteknikere kan du være trygg på at vi har den rette kompetansen for reparasjon og service på treningsutstyret.

KUNDESUPPORT/SERVICE

Bestill service eller reservedeler

Mail: post@fitnessbrands.no

Servicesjef Tommy Gundersen

Mobil: 905 26 967

Mail: tommy@fitnessbrands.no

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.