Anerkjente American College of Sports Medicine (ACSM) forsker på trendene blant tusenvis av bransjeeksperter hvert år. Resultatene av forskningen blir sett på som verdens mest respekterte og representative referanseindeks for treningsbransjen på verdensbasis. Mange i treningssenterbransjen fra store treningssenterkjeder til selvstendige, uavhengige treningssentre samt mindre aktører som personlige trenere og andre som jobber med helse og trening tar informasjon fra rapporten inn i egen strategi og investeringsplan.
I denne rapporten gir vi en oversikt over de ti viktigste treningstrendene i 2020, sammen med utviklingen i markedet. (Rapporten er utarbeidet før covid-19.)

I dokumentet og analysen av treningstrender ønsker Life Fitness med det brede produktsortimentet av treningsutstyr å vise forslag til løsning for innenfor hver treningstrend. Enten det er kondisjonstrening, styrkeutstyr eller teknologi knyttet til trening.

Bruk rapporten til å finne ut hva du kan fokusere på å «booste» egen treningsvirksomhet NÅ, og samtidig være forberedt på fremtiden:

1. Bærbar teknologi for trening (Connectivity)

2. Høyintensiv intervalltrening (HIIT)

3. Gruppetrening (Group Training)

4. Trening med frivekter (Free Weights)

5. Trening med Personlig Trener (Personal Training)

6. Trening som medisin (Exersice as medicine)

7. Trening med egen kroppsvekt (Body Weight Training)

8. Treningsprogram for aktive eldre – vi lever lenger og er     sprekere lengre (Active Ageing)

9. Sertifiserte ansatte med kompetanse innen helse og trening (Certified Fitness Proffesionals)

10. Funksjonell trening (Functional Training)

Topp 10 Treningstrender se Life Fitness løsninger

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.