Dette bør du tenke på når du skal kjøpe tredemølle.

Trendene på møllemarkedet er flere: Driftssikkerhet, lite vedlikehold, pris, skjerm, løpsfølelse. Det skal være solid og bærekraftig. Ønsket om personlige tilpasninger og nye treningsopplevelser er med på å drive utviklingen på tredemøller. Skjerm/konsollen på tredemølla er blitt til etterlengtet underholdning, distraksjon og nye inspirerende treningsopplevelser. Noen vil se på TV når de er på mølla, andre vil tracke treningsøktene sine.

Cost of ownership – hva koster investeringen pr. time pr. bruk over produktets levetid. Det er sjelden god økonomi å kjøpe billig. En tredemølle er ikke en tredemølle! Akkurat som i andre bransjer henger pris, kvalitet, materialvalg, teknologi og funksjonalitet sammen. En Mercedes oppleves annerledes enn en rimeligere bil. Både som ny, men ikke minst etter flere års bruk sees og oppleves forskjellene!

En åpen teknologisk plattform tilrettelagt for fremtidige tjenester og opplevelser innebærer at du kan koble til eksterne app’er.

Er det en etablert og solid leverandør med egne lokale service spesialister – er det mulig å få tak i orginale deler.

Er leverandøren solid med god historikk og anerkjente merkevarer, er leverandøren der «imorgen».

Kan leverandøren bistå i å hjelpe deg med å utvikle cardiosonen og nye cardioopplevelser på treningssenteret.

Hvilke nye treningsopplevelser, variasjon og mulighet får jeg med de ulike tredemøllene – gruppetrening og individuelt.

Hva er Life Fitness tredemøllene kjent for?

Unik løpsfølelse på solide tredemøller, takket være FlexDeck. Kvalitet og holdbarhet. Gjennomprøvd og fremtidsrettet teknologi som fungerer. Driftssikker og «low cost of ownership». Farge og konsollvalg; fire ulike farger på tredemølla og ulike skjermvalg for ønsket teknologi og treningsopplevelse.

Bestselgeren av tredemøller fra Life Fitness?

Life Fitness har mange modeller, alle med samme unike patenterte FlexDeck (løpebånd) på alle tredemøllene. Life Fitness  INTEGRITY tredemølle er bestselger’n som fås i fire ulike farger og fire ulike konsoller/skjermvalg: Fra den enkleste LED skjermen, til SE3HD som er 21“ Touch Screen med TV, Netflix, interaktive løyper og et unikt intervall program for HIIT trening – Performance Run.

Vi guider deg i valg av tredemølle – kontakt oss op post@fitnessbrands.no

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.