En sterk bakende er viktig for daglige oppgaver som stabiliserer kroppen når du reiser deg, går og løper. Setemuskelen utgjør mesteparten av formen på rumpeballene, kort fortalt: for medlemmer som er på jakt etter sprettrumpe bør denne muskelen være prioritet nr1. Uavhengig av personlige mål, er det fordelaktig å trene bakenden.

Mange treningssenter medlemmer ser i økende grad til profesjonelle idrettsutøvere for inspirasjon. Idrettsutøvere vet at glutetrening er avgjørende for kjernestyrke. Medlemmer i alle aldre ser behovet for trening av underkroppen som en viktig del av sine treningsrutiner – og de trenger utstyr med mulighet for å legge vekter/belastning på apparatene.

5 SOLIDE GRUNNER FOR Å LAGE GLUTE SONE

 1. MEDLEMMENE DINE VIL HA GLUTE APPARATER
  Stadig voksende treningstrend med millionvis av søk på Google og YouTube på rumpe- og lår trening. Mange har glute trening som en del av sin treningsøkt og trenger glute apparater.
 2. MEDLEMMENE DINE TRENGER GLUTE TRENING
  En sterk og struttende setemuskulatur, ikke bare for estetikken. En sterk bakende er viktig for daglige oppgaver og stabiliserer kroppen – når du reiser deg, går og løper.
 3. TILTREKKE MEDLEMMER
  Glute apparater tiltrekker målgrupper som:
  Millennials (f:1980-1990) og GenZ (f.1995-2012). Medlemmer som er opptatt av prestasjon.
  Medlemmer som er opptatt av funksjon og som trenger sterk sete og lårmuskulatur for hverdagslige oppgaver.
 4. BEHOLDE MEDLEMMER
  Alle elsker nytt treningsutstyr og nye treningsopplevelser. Styrketreningsappatene som gir progresjon.
 5. HAMMER STRENGTH
  Medlemmer, styrke og gruppetreningsansvarlige og personlige trenere får det beste innen styrketreningsapparater med sterk merkevareidentitet. Uovertruffen biomekanikk og bevegelsesbaner. Solid og populært utstyr som varer.

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.