Fordelene som kondisjonstrening gir er åpenbar:

  • Styrker hjerte og muskler
  • Forbrenner kalorier
  • Hjelper folk å sove bedre
  • Reduserer leddsmerter og stivhet gjennom leddbevegelse
  • Hjelper med å forebygge eller håndtere høyt blodtrykk, hjertesykdom og diabetes
  • Øker generell utholdenhet og utholdenhet
  • Øker humøret gjennom frigjøring av endorfiner

Til tross for alle fakta for at kondisjonstrening påvirker helsen positivt, er det fortsatt ikke lett for alle å komme i gang. Mange er usikre på valg av program på cardioutstyret – enten det er tredemølle, crosstrainer/ellipse, sykkel eller trappemaskin. Noen trenger også veiledning med å trykke seg igjennom konsollet på cardioapparatet. Når treningsøkt og program er valgt kan profesjonell veiledning og oppmuntrende ord fra instruktør på skjerm gjøre kondisjonsøkten både enkel og morsom!

On-demand-treningsøkter, som Life Fitness On Demand, er en god måte å hjelpe mosjonister inn i nye kondisjonsrutiner. Instruktørene på skjermen veileder treningen og eliminerer usikkerhet for mosjonisten og øker opplevelsen av mestring på treningssentret. Det er en effektiv og stadig mer populær måte å trene på. Medlemmer velger selv når det passer å kjøre egen treningsøkt akkurat når det passer hen og samtidig få profesjonell veiledning av instruktør på skjerm – og fristende å komme tilbake til!

For de som er nye innen kardiovaskulær aktivitet, er treningsøkt med lav til moderat intensitet å anbefale. Life Fitness On Demand har treningsøkter designet for å få uerfarne mosjonister aktive og komme i gang med kondisjonsøkter. Instruktøren veileder brukeren gjennom treningen. Mosjonisten velger selv intensitetsnivået de føler seg komfortabel med. Nedenfor er noen av våre anbefalinger for kondisjonstrening for nybegynnere.

Life Fitness On Demand Beginner Cardio Workout Classes

Tredemølle, 20-minutters Fusion for nybegynnere.

Kondisjonsøkt: Treningsøkten begynner med  3-minutters oppvarming som starter i gå-tempo med lett økning. Instruktør på skjerm går  gjennom ulike intervaller avhengig av hva mosjonisten føler seg komfortabel med. Etter hvert intervall er det 2 minutters gå- eller joggerestitusjon. Treningen avsluttes med 1 minutts maksimal innsats.

Crosstrainer/Ellipse, 20-minutters Fusion for nybegynnere

Kondisjonsøkt: Treningen starter med 3-minutters oppvarming før tempoet øker gradvis. 1 minutts intervaller på maksimalt innsatsnivå som mosjonisten føler seg komfortabel med, etterfølges av 1 minutts aktiv restitusjonstid. Treningen avsluttes med 1 minutts maksimal innsats. Disse nybegynner øktene er en flott introduksjon til kondisjonstrening. Etter å ha tatt det første skrittet, bør det ikke ta lang tid før du er komfortabel med litt lengre og mer intense treningsøkter.

Les mer om Life Fitness On Demand

Velg din favorittinstruktør, bli inspirert og motivert!

Life Fitness er verdens største produsent av treningsutstyr og treningsapparater med 50 års historie med innovasjon, produktutvikling og nyheter med inspirerende treningsopplevelser.

Fitness Brands bistår med behovsanalyse, design og layout av kvalitetsprodukter innenfor treningsutstyr og treningsopplevelser. Vi har lengst fartstid i bransjen og sørger for å veilede trygt igjennom planlegging, levering, montering og service.

Kontakt oss på telefon 69 34 36 20

post@fitnessbrands.no

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.