Treningsrutiner forbedrer retention

Å få medlemmer på treningssenteret til å etablere treningsrutine er veldig viktig for å beholde medlemmer (retention). Hvis du vil forbedre retention, er ett av tiltakene du bør gjøre > få folk inn i treningsrutine!

Dr.Bedford, doktorgrad i retention;

«Jeg foretrekker begrepet rutine fremfor vane. Rutine først, vane nummer to.
En av de største faktorene vi har identifisert fra gruppetrening som forbedrer retention er treningsrutine; samme dag, samme tid.
Så når kundene har i kalenderen sin en treningsrutine med å komme til en gruppetime på et bestemt tidspunkt, har de en tendens til å holde seg til det fordi alle andre i omgivelsene deres vet at torsdag kveld er f.eks Yoga-kveld….og på torsdag kveld går de på Yoga-timen.

Du vil få 18% færre kanselleringer hvis alle medlemmer gjør en eller annen form for gruppetrening i sine treningsrutiner. Den gruppetimen kan gjøres på gymgulvet som en bootcamp eller som en HIIT-time, i studio eller i friluft utenfor treningssenteret.

Hvis du får medlemmer inn i en eller annen form for gruppetrening, reduseres oppsigelse av medlemskap på treningssenteret.»

SE VIDEO – Routines improves Retention – Treningsrutiner forbedrer retention

 

Hva er retention – se artikkel

Life Fitness er verdens største produsent av treningsutstyr og treningsapparater med 50 års historie med innovasjon, produktutvikling og nyheter med inspirerende treningsopplevelser til treningssenter, hotell og bedrifter.

Fitness Brands bistår med behovsanalyse, design og layout av kvalitetsprodukter innenfor treningsutstyr og treningsopplevelser. Vi har lengst fartstid i bransjen og sørger for å veilede trygt igjennom planlegging, levering, montering og service.

Kontakt oss på telefon 69 34 36 20

post@fitnessbrands.no

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.