Aktive ansatte bidrar til sunt og godt arbeidsmiljø
Treningsprogrammer øker ansattes produktivitet, teambygging og fellesskap. Det kan også redusere «turnover» og arbeidsgiverens faktiske helsekostnader i form av redusert sykefravær.

Attraktiv arbeidsgiver med eget treningsrom for ansatte

Ønsker du å tiltrekke deg ettertraktede ansatte og være en attraktiv arbeidsgiver? I rekrutteringen av medarbeidere vil frynsegoder og virksomhetens holdning til goder som treningsrom bety noe i valget av fremtidig arbeidsgiver.

Økt velvære og trivsel for ansatte gir som regel gir et tydelig signal til omverdenen om fokus på ansattes ve og vel. Dette vil være et konkurransefortrinn i jakten på, og beholde gode medarbeidere.

  • Life Fitness treningsutstyr

FITNESS FOR THE HEALTH OF YOUR COMPANY

Kontorgym og treningsfasiliteter for bedrifter bør være oppdatert med dagens treningstrender for å appellere til ansatte. Enten du trenger å bytte ut treningsutstyret, oppdatere et treningsområde eller bygge et nytt treningsrom, kan Fitness Brands bidra for å møte ansattes behov.

Les om INEOS som lagde treningsrom til ansatte

Fitness Brands bistår med behovsanalyse, design og layout av kvalitetsprodukter innenfor treningsutstyr, treningsgulv og skreddersydde helhetsløsninger. Vi har lengst fartstid i bransjen og sørger for å veilede trygt igjennom planlegging, levering og service.

Kontakt oss telefon 69 34 36 20

post@fitnessbrands.no

Vårt team med eksperter står klare for å hjelpe deg!

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.