Innbydende velkomstsone!

Spicheren Treningssenter

Spesialtilpasset og innbydende velkomstsone med garderobeskap ved resepsjon. Benken har dobbel funksjon: sitte på og plassering av sko, og er mulig å få både med og uten dører. Fit Interiors egen designavdeling har sammen med Fitness Brands jobbet frem ønsket look & feel for kunden – en varm og hyggelig velkomstsone på Spicheren Treningssenter!

Garderobeskap er PEOPLE i farge PIETRA GREY, samt FACTORY i farge BROWN. Benken heter TRAFFIC BENCH og er i fargen ANTRACITE, puten er i fargen GREY. Dørene til garderobeskap leveres med «braked hinges» dvs. at dørene er lydløse/soft close når de lukkes.

Formål: omgjøring av inngangsparti for å inspirere og gjøre et godt førsteinntrykk for eksisterende og potensielle medlemmer – skape WOW-faktor ved ankomst!

Prosess: Fitness Brands kommer med designforslag, tilpassing og endring etter ønske. Tilføre merverdi i form av innbydende design, look & feel for innbydende soner, i henhold til budsjett.

Her kan du lese mer om hva du bør tenke på når du skal lage garderobeløsninger på treningssenter, hotell & spa eller garderobeløsning i bedriften.

6 tips, nye garderober på treningssenter – dette skal du tenke på (fitnessbrands.no)

 

 

Vi skaper innbydende miljø for velvære, fra drøm til realisering. Sammen tar vi din fasilitet til et nytt nivå. Det brede produktsortimentet og valg av materialer gir et bredt utvalg i alle prisklasser.

Fit Interiors tilbyr helhetsløsninger for resepsjon, loungeområder, dame- og herregarderober, som bidrar til en viktig del av en totalopplevelse på et treningssenter, hotell, spa, bedrifter, skoler og offentlige rom som har behov for garderobefasiliteter.

Vil du gi en helhetsfølelse der innredning, materialvalg, overflater, treningsutstyr og belysning smelter sammen til ett? Fit Interiors tilbyr helhetsløsninger for resepsjon, loungeområder og garderober som bidrar til en viktig del av en kundeopplevelsen. Hvilken look & feel vil du ha på ditt treningssenter, hotell og spa? Skal det ose luksus, spa eller er det en kul, rå eller industriell look som ønskes? Våre forslag er tilpasset våre kunders unike behov. Vi skaper innbydende miljø for velvære, fra idè til virkelighet. Sammen tar vi din fasilitet til et nytt nivå.

Fit Interiors er en trygg og solid leverandør som har vært i bransjen i mer enn 40 år. Med månge års erfaring innen hotell, velvære og treningsbransjen leverer selskapet innredninger over hele verden. Det brede produktsortimentet og valg av materialer gir et bredt utvalg i alle prisklasser.

 

 

 

 

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.