NÅ Trening på egne ben

NÅ Trening med eier og daglig leder Mari Mæle Gjeisklid i spissen har valgt å stå på egne ben, være et frittstående senter og jobbe mot å være et godt senter for alle medlemmer i området.

NÅ Trening’s visjon: «Ditt fristed for trening og livsglede!» 

Dette overrasker oss ikke når vi er på besøk og ser alle de hyggelige folka i alle aldre som trener og slår av en prat med både Mari, PT’er, hverandre og andre som trener på NÅ Trening. Hyggelig miljø og høy fag kompetanse blandet med morsomme timer og en hyggelig atmosfære gjør at det er lett å trives og å føle seg velkommen hos NÅ Trening!

Mari har valgt å ikke gå inn i noen kjeder og jobber med å utvikle sitt senter kontinuerlig. Hun er opptatt av at medlemmene skal trives og jobber med å ha en bærekraftig og god drift av NÅ Trening.

Hun har valgt ut noen partnere hun jobber tett med og vi er en av disse. Det er vi veldig takknemlig for og vi gleder oss til å se hva vi kan få til fremover. I 2024 og 2025 kommer det til å komme flere spennende nyheter og konsept for medlemmer og potensielle kunder hos NÅ Trening i Arendal.
Følg med!

Sjekk ut NÅ Trening på SoMe og nettsiden. Vi anbefaler deg å ta turen innom når du er i området, her kan du trene både på timer og i et flott velutstyrt studio med det beste utstyret!
#lifefitness #hammerstrength #escapefitness #trx #myzone #pavigym

Instagram: @naatrening

NÅ Trening på Facebook

NÅ Trening’s nettside!

  • Nå Trening møller

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.