Nyoppussede saler har gitt fulle gruppetreningstimer og ventelister!

MOVA Åsane (tidligere Nr 1 Fitness Åsane) gjorde høsten 2023 endringer på sitt senter for å få enda bedre utbytte av arealet. De delte av en spinning sal og barnepass og bygde 2 nye saler.

Vår Area Manager Stian Tveit hjalp de i prosessen og de endte på kvalitetsprodukter fra Life Fitness Multi Jungle 8-stasjoner, Hammer Strength Plate Loaded-maskiner ute i senteret og IC6 spinning sykler fra Life Fitness som har vunnet flere priser, blant annet «Best indoor cycling» kategorien flere år på rad.

I tillegg til dette ble det valgt nye Lexco møller fra vårt søsterselskap Sportsmaster i løpesalen (Sportsmaster tredemølle Lexco T570) og diverse mindre utstyr fra Pivot som har bra utstyr til en god pris.

Gratulerer til tidligere MOVA Åsane med to flotte nye saler som har fullbookede timer og ventelister, en kombinert løpe- og styrkesal og en ny flott spinningsal, dette ble helt klart en suksess! Takk for tilliten og det gode samarbeidet.

 

Ønsker du en prat om hvordan du kan få enda mer ut av ditt arealet på senteret? Kanskje har dere deler av senteret som ikke blir brukt så mye, kan det gjøres om til for eksempel et eller flere gruppetreningskonsept? Forskning viser at gruppetrening er et viktig produkt å holde på allerede eksisterende medlemmer, de som trener i grupper har vist seg å være de mest lojale medlemmene.

Ta kontakt med oss og vi hjelper deg med gode løsninger.
Kontakt oss!

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.