Puls Flisa har investert i ny spinningsal

På Puls Flisa sine sosiale medier kontoer kunne man lese følgende rett før julen 2023:
Endelig er de nye syklene på plass i sykkelsalen! 3 spinning-økter er allerede unnagjort. Noen har testet ut appen og lekt litt med watt, mens noen har kjørt en «vanlig» sykkeltime, og sett litt på andre tall på skjermen. Har du lyst til å lære litt om Watt (Watt er kraften du har i tråkket ditt), og har du lyst til å trene med Watt? Hvis du ønsker å trene med Watt, er det absolutt å anbefale å gjennomføre en FTP-test. Når du har målt din riktige FTP har du mye større forutsetning til å sykle på den intensiteten som timen og instruktøren legger opp til. Med riktig intensitet vil du få et større treningsutbytte ved at du følger fargene på skjermen og watt-intensiteten timen legger opp til. Du unngår å trene med for høy intensitet eller med for lav intensitet.

Hvorfor bruke FTP og Watt når du trener? FTP og Watt gir deg innblikk og en klar tilbakemelding på hva som blir prestert med hensyn til intensitet, varighet og samlet arbeidsmengde. Watt gir en objektiv måling av fremgang og progresjon innenfor trening – samme konsept som puls. Ønsker du å ta en FTP-test, eller trene med Watt? Sjekk timeplanen, vi legger inn tester i ukene fremover! Last inn appen, ICG Training. Lag deg en profil, og deretter vil ALLE treningsøktene dine komme opp i appen. Men husk, man kan fint møte opp på spinning uten app, og uten å vite noe om Watt og FTP

Men hva mener instruktører og medlemmene på Puls Flisa om nye IC7 spinning sykler og ICG-connect system?

Jeg er superfornøyd med de nye
syklene. For meg som instruktør er det en helt ny sykkelverden som har åpnet seg. Muligheten for variasjon er stor med tanke på hva vi ønsker å fokusere på i timen av RPM, WATT eller farger. Og det visuelle gjør det hele mer spennende. Jeg har vært skeptisk til WATT. Jeg har tenkt at det er et måltall for syklistene, og at det har hatt liten verdi for meg som mosjonist. Men jeg har virkelig fått møte meg selv i døra på nettopp det. WATT sykling gjør det så mye enklere å være med på en sykkeltime. Jeg har noe helt konkret å forholde meg til på timen. Jeg får en oppgave jeg skal løse og det liker jeg. Jeg synes ICG-connect systemet er visuelt artig, gir mange og spennende muligheter og det er enkelt å forholde seg til app’en.

Instruktører på Puls Flisa

Daglig leder Lisbet Engemoen spurte flere medlemmer hva de syntes om IC7 spinning syklene, hvordan de liker å trene etter watt og hva de syntes om ICG-connect systemet:

Føler det er enklere å ta seg mere ut under bruk av watt. Direkte effekt av tråkket du har hele tiden øker motivasjonen.

Systemet på veggen gir masse motivasjon for å tråkke det lille ekstra.

De nye syklene er gode å sykle på, de er mer tilnærmet utesykler både med sittestilling og tråkket. Tråkket og motstand er godt.

Jeg ELSKER å trene med watt! Jeg har endelig klart å bruke spinningtimene til å få opp puls og bli skikkelig svett, og det har jeg savnet!

ICG fungerer veldig bra, enkelt å forstå og motiverende med både virtuelle løyper og konkurranser på veggen.

Veldig fornøyd med de nye syklene. De er enkle å stille inn og gode å sykle på.

Enkel test å ta og gir et kjempe bra treningsutbytte. Jeg yter mye bedre og føler selv at jeg får mer ut av treningsøkta.

ICG appen er grei å forstå. Ulike funksjoner som gjør det enkelt å følge med.

Instruktørene bruker veggen ulikt ift hva som vises. Det viktigste for meg her er de rådene instruktør gir under veis. Et suverent bra opplegg, som er fint for både nybegynnere og de som har syklet endel. Jeg liker best at jeg ikke klarer å lure meg selv og får umiddelbar respons ift forventet ytelse!

Lisbet er selv spinning instruktør og har følgende å si om nyheten på Puls Flisa:
Jeg synes de nye syklene er veldige gode å sykle på. De gir et godt og jevnt tråkk, og det er en fryd å sitte på de. Har tidligere tenkt at WATT er mer for syklistene, og at jeg som mosjonist ikke har behov for noe annet enn puls. Men da jeg først fikk teste WATT, så trigget dette meg skikkelig. Tok kjapt en FTP-test slik at jeg kunne sykle med riktig belastning og intensitet. Liker spesielt at det gir en umiddelbar reaksjon, slik at man kjapt kommer seg opp i riktig sone, og slipper det «puls-jaget». Men tro meg, pulsen kommer etter hvert allikevel. Man får en mer jevn belastning, og det gjør det mye enklere å delta på en sykkeltime for alle! I tillegg er jeg et konkurranse-menneske, så det at det blir målbart, og man kan se forbedring ved å ta en ny FTP-test, trigger meg også veldig. Spinning-timene har gitt meg et nytt løft, både med trening, og som instruktør. Det er GØY!!!

Takk for tilliten Puls Flisa, det har vært en drøm å jobbe med dere i denne prosessen med innkjøring av nye sykler og system.
Insta @pulsflisa
https://www.facebook.com/puls.flisa

Les mer om ICG-Connect
Les mer om IC7 sykler

For mer informasjon ta kontakt med oss! Kontaktinformasjon finner du her!

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram og LinkedIn

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.