Løfteplatformer, stenger og Hammer Strength rack.

For Unicare Friskvern som er et rehabiliteringssenter i spesial helsetjenesten lokalisert i Asker, var det viktig å velge kvalitet og de var opptatt av at utstyret de valgte skulle passe til deres brukere. Her møter du engasjerte og kompetente fagpersoner som motiverer og veileder deg på veien til et friskere liv.

Kvalitetsprodukter tilpasset brukerne

Vår Area Manager Kenneth Lia hjalp de i prosessen og de endte på kvalitetsprodukter fra Pavi Gym, Gungnir of Norway & Hammer Strength .

De får en ryddig løftesone med collar free stenger fra Gungnir. Gode og solide kvalitetsprodukter fra Hammer Strength. Sist men ikke minst valgte de et løftegulv fra Pavigym som gir den perfekte kombinasjonen av stabilitet, konsistens, friksjon og motstand i vektløftingssonen. Like lekkert som et tregulv, men med mere motstand og meget god holdbarhet. Et lekkert og godt valg som passer perfekt inn i deres senter og til deres målgruppe både utseendemessig og kvalitetsmessig!

Gratulerer til Unicare Friskvern, Asker med nye flotte produkter, vi håper dere og deres brukere blir fornøyd! Takk for tilliten og det gode samarbeidet.

Ta kontakt med oss og vi hjelper deg med gode løsninger.
Kontakt oss!

Følg oss gjerne på
Facebook: FitnessBrandsNorway
Instagram: @fitnessbrandsnorway
LinkedIn: FitnessBrandsNorway

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.