Om

Karianne Solberg har jobbet som instruktør siden hun var 12 år, men holdt til i gruppetimesalen siden 2015. Karianne kommer fra Trondheim og har kurs og sertifiseringer gjennom en rekke aktører. Hun er utdannet personlig trener og kostholdsveileder gjennom Norges Idrettshøgskole samt har en bachelorgrad i organisasjonspsykologi og ledelse. For tiden tar hun en mastergrad i teknologi og innovasjon med fordypning i endringsledelse. Høsten 2019 ble hun en del av inspartum community da hun fullførte grunnkurs + fordypning i koreografi & kondisjon og styrke, og senere har hun også fullført inspartum sykkel.
Karianne brenner for gruppetrening, og ønsker å jobbe for en bedre folkehelse gjennom energiske, folkelige og lekne gruppetimer som møter medlemmene på deres nivå. Hun har presentert timer på flere store treningskonferanser og holdt en rekke kurs innen alt fra trening for nybegynnere, treningsgrupper for gravide, styrketrening, spinning og kondisjonstrening. Karianne er også mastertrainer for ICG Norway.

Som foreleser og kursholder ønsker hun å formidle teori på en tydelig og engasjerende måte som vekker interessen og nysgjerrigheten til studentene. Hun ønsker at studentene føler seg sett og ivaretatt, at de får eksempler de kan «henge» den nye kunnskapen på og at de tilslutt tar eksamen med en yrkesstolthet og trygghet i rollen som instruktør.
Insta: @kariannesolberg/@inspartum.no

Kontakt oss for sykkelkurs

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.