Har du det dine medlemmer er på jakt etter?

Hvordan lykkes du og klarer du å differensiere deg og skille deg ut fra mengden, og hvordan gjør man det? Selv om det ikke finnes noen «one size fits all» – så har vi mange eksempler og erfaringer fra de beste i klassen rundt omkring i verden. Det handler om bruker- og treningsopplevelser.

Discover the most stunning fitness facilities around the world

Se de beste treningslokasjonene i verden

Se hvilket utstyr og produktserier som brukes for å møte ulike målgrupper behov.
Hvordan de skaper en ekstraordinær treningsatmosfære med design, lys og lyd.
Hvorfor de har valgt Life Fitness som leverandør og partner.

Discover the most stunning fitness facilities around the world how they turn members into real fans

Life Fitness er verdens største produsent av treningsutstyr og treningsapparater med 50 års historie med innovasjon, produktutvikling og nyheter med inspirerende treningsopplevelser til treningssenter, hotell og bedrifter og kvalitetsbevisste privatpersoner.

Fitness Brands bistår med behovsanalyse, design og layout av kvalitetsprodukter innenfor treningsutstyr og treningsopplevelser. Vi har lengst fartstid i bransjen og sørger for å veilede trygt igjennom planlegging, levering, montering og service.

Kontakt oss på telefon 69 34 36 20

post@fitnessbrands.no

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.