Fitness Brands Norway var i London i oktober på Gym & Botuiqe experience tour med Life Fitness. Der fikk vi se hva som rører seg av trender der ute i storbyen London. Vi sitter igjen med mye inntrykk og fokus på andre ting enn det vi har i vår bransje i Norge i dag.

Det er mange klubber som kjører drop in priser og kundene «shopper» rundt på forskjellige steder. Det er DJ som spiller på kveldene, mye lys og lyd som «snakker sammen» og som gir en opplevelser av at du er på et utested ikke et treningssenter.

Sentrene var delt opp i soner og det vi så mye av var HIIT-timer med både kondisjon og styrke, spinning og løpetimer, boksetimer, pilates reformer, egne spaavdelinger og flere recovery stasjoner, som et av våre merker Escape og MARS har sammen med Hyperice.

Siden prisene på husleie er høye i London er det mange klubber som ligger i gamle parkeringshus og nede i kjellere. De bruker lyssetting som en del av interiøret slik at det ikke blir for mørkt og innestengt, en av klubbene vi var på hadde også benyttet nedkjøringen til p-huset til løpebane.

Se bilder under fra vår reise i London og oversikt over klubbene vi besøkte.
Ta kontakt med oss for en prat.

Telefon: 69 34 36 20
post@fitnessbrands.no

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.